Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Is Tmd De bron voor uw hoofdpijn en kaakpijn

Is Tmd De bron voor uw hoofdpijn en kaakpijn

 
? Als je je tanden te malen, je zou een ernstig probleem met uw kaak te ontwikkelen. Onbehandeld, kan dit een nadelige invloed hebben op uw tanden, tandvlees, en de botstructuren van uw mond. Het kan zelfs de bron voor uw terugkerende hoofdpijn. De pijn en het ongemak die vaak wordt veroorzaakt door kaakgewrichtsklachten (TMD) kunnen ernstig zijn, intermitterend of constant, en kan zelfs jaren duren. TMD symptomen kunnen terugkeren tijdens stressvolle tijden, of het nu goed of slecht, afhankelijk van de Academie voor Algemeen Tandheelkunde. TMD omvat omstandigheden die het kaakgewricht kaakspieren en zenuwen aan één of beide zijden van het hoofd die kunnen leiden tot kaak, gezicht en hoofd en nekpijn beïnvloeden.
Temporomandibulair (TMG) Disorder
De kaakgewricht zijn de punten waar de onderkaak hecht aan de schedel, en behoren tot de meest complexe gewrichten in de menselijke anatomie. Als je kaak klikt of knalt, kan dit een teken zijn van TMJ stoornis. Gezamenlijke radio- is een van de meest bekende tekenen van TMJ aandoeningen.
Tussen de vijf en tien procent van de Amerikanen lijden aan TMJ symptomen die enige vorm van behandeling. De Academie voor Algemeen Tandheelkunde schat dat meer dan 10 miljoen Amerikanen lijden aan TMD en voorspelt dat maar liefst 65-85 procent een soort van TMD symptomen zullen ervaren in hun leven. TMJ symptomen zijn onder meer: ​​
* klikken en /of moeilijkheden bij het openen en sluiten van uw mond
* Frequent hoofdpijn
* Nek en /of pijn in de schouder
* Gevoelige tanden wanneer geen gebitsproblemen kan worden gevonden
* Jaw pijn of stijve kaak bij het kauwen, bijten, eten of gapen
* Oorpijn zonder een infectie
Oorzaken van TMJ Disorders
< br /> Volgens de Academie Algemene tandheelkunde, maar trauma aan de kaak kaakgewricht TMD een rol speelt soms in de meeste gevallen de oorzaak onbekend. De meest voorkomende factor die bijdraagt ​​tot TMD is een beet probleem is dat de gezamenlijke zelf beïnvloedt. Storingen in de structuur van afzonderlijke snijkanten kan de onderkaak dwingen ontheemde worden. Dit leidt tot de herpositionering van de spieren uit de kom om de bovenste en onderste tanden dwingen elkaar passen. Slijtage op de tanden veroorzaakt door veroudering, tandenknarsen, klemmen, of activiteiten die buiten de normale werking kan oneffen oppervlakken op de tanden veroorzaken, wat leidt tot inmenging in hapje en oneigenlijk kaak sluiting. De aanwezigheid van littekenweefsel kan ook interfereren met uw gebit, waardoor TMD.
De impact van TMD op je Bite en Vormgeving
Uw beet en het uiterlijk kan ook worden beïnvloed door bepaalde oorzaken van TMD. Als uw tandarts identificeert problemen, zoals slijtage, mobiliteit tand, spierpijn of andere tekenen van malocclusie, moet je hap te worden aangepast. Ervoor zorgen dat u een stabiele beet is essentieel voor uw mondgezondheid en de lange termijn duurzaamheid en functionaliteit van cosmetische restauraties. Daarnaast is er een stabiele en goede bite helpt ervoor te zorgen dat uw bovenste en onderste tanden comfortabel en zo pijnloos mogelijk in aanraking zal komen, zonder onnodige kracht die kan leiden tot hoofdpijn of gebroken restauraties.
Als uw ongemak is intenser als je wakker wordt in de ochtend, kunt u klemmen of slijpen van uw tanden terwijl u slaapt. Aan het eind van de dag, als je kaak pijn doet kan ook balde je tanden op het werk, die vaak wordt veroorzaakt door stress. Als u merkt pijn, aandacht besteden aan waar het zich bevindt, houd je tanden uit elkaar door het plaatsen van je tong tussen de tanden, strek je kaak door voorzichtig openen en sluiten, en bel uw Grosse Pointe tandarts om ervoor te zorgen dat er geen ernstig probleem als je pijn blijft voor meerdere dagen.