Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Sedatie Tandheelkunde kalmeert je angsten en Anxieties

Sedatie Tandheelkunde kalmeert je angsten en Anxieties

 
Do je vaak tegenop gaan naar de tandarts? Met sedatie tandheelkunde, kunt u uw angsten en zorgen worden weggenomen. Niet langer heb je naar de tandarts of ervaring angst, terwijl in de wachtkamer te vermijden. Sedatie gebruikt om een ​​ontspannen, eenvoudige en rustige toestand te zetten door het gebruik van kalmeringsmiddelen, die oraal kunnen worden toegediend door inhalatie en intraveneus.
Ongeveer 30 procent van de bevolking vermijdt de tandarts als gevolg van angst of angst, die veel mensen ervan weerhoudt het ontvangen nodig tandheelkundige werk. Niet in slagen om regelmatige schoonmaak en check-ups krijgen de gezondheid en functionaliteit van uw mond en glimlach in gevaar brengen. Sedatie tandheelkunde kan u helpen bij het bereiken stress-vrij zorg in de tandartsstoel om uw tanden en tandvlees gezond te houden.
Wat is sedatie tandheelkunde?
Sedatie tandheelkunde verwijst naar het gebruik van verdoving tijdens de behandeling die helpt patiënten bereiken een ontspannen toestand, bijna als slapen. Het wordt vaak gebruikt tijdens de procedures die een uitgebreide hoeveelheid tijd in de behandelstoel nodig, en is ideaal voor patiënten die tandheelkundige fobie ervaren of moeite hebben met het controleren van hun bewegingen. Veel vormen van sedatie worden gebruikt om angst te verlichten of zet patiënten in een slaap-achtige toestand, zodat weinig wordt gevoeld of herinnerde van de procedure.
Er zijn verschillende soorten en maten van tandheelkundige sedatie beschikbaar. De sedatie tandheelkunde techniek aanbevolen door uw tandarts zal afhangen van de behandeling wordt uitgevoerd en de mate van uw tandheelkundige angst. Uw tandarts in Los Angeles staat zal zijn om u te vertellen of u een kandidaat voor matige sedatie met orale sedativa of lachgas, of diepe sedatie met intraveneuze medicatie.
Soorten Sedatie Tandheelkunde
Oral Sedatie
Dit is de meest voorkomende techniek die gebruikt wordt in de Verenigde Staten en vereist geen naalden. Orale sedatie voert een actief niveau van bewustzijn voor veiligheid en samenwerking. Tijdens de mondelinge sedatie u niet in slaap; liever dat je in een ontspannen gemoedstoestand.
Inademing Sedatie
Ook bekend als lachgas of lachgas, dit is een zeer veilige en milde gas die het mogelijk maakt dat mensen minder angstig tijdens de behandeling voelen. Dit is een van de meest gebruikte technieken door een tandarts tijdens bewuste sedatie toegediend. Het doel van het gebruik van lachgas is om tandheelkundige angst weg te nemen, waardoor je meer comfortabel tijdens uw tandarts is in staat om uw behandeling effectief en efficiënt te voltooien.
intraveneuze (IV) Sedatie
IV sedatie leidt tot een toestand van diepe ontspanning en een gevoel van niet gehinderd over wat er om je heen gebeurt. Het begin van de actie met IV sedatie is zeer snel en de dosering kan worden aangepast aan uw individuele behoeften te voldoen. IV sedatie is zowel zeer effectief en zeer betrouwbaar.
Bent u een kandidaat?
Sedatie tandheelkunde geschikt voor mensen die een angst om naar het kantoor van de tandarts is, evenals degenen die een traumatische tandheelkundige ervaring hebben gehad. Daarnaast zijn de volgende zijn ook redenen voor het gebruik van sedatie tandheelkunde:
Moeite om gevoelloos
Bad gag reflex
Zeer gevoelige tanden
afkeer van naalden en schoten
Afkeer van geluiden, geuren en smaken in verband met tandheelkundige zorg
Langdurige en /of invasieve procedures
het is belangrijk om met uw Los Angeles tandarts met betrekking tot uw tandheelkundige angsten en de beschikbare methoden om te praten om pijn en angst te verminderen. Met een goede planning en overleg zal uw tandarts een goede behandeling plan te maken, inclusief het gebruik van sedatie methoden om te controleren pijn en angst vaak ervaren.