Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Kaakpijn en hoofdpijn - Is Tmj Disorder de schuld

Kaakpijn en hoofdpijn - Is Tmj Disorder de schuld

 
For degenen die een slecht uitgelijnde hap of ontbrekende tanden, gezondheid gerelateerde problemen zoals frequente hoofdpijn of kaak pijn kan meer uitgesproken worden?. Dit kan gebeuren doordat de kaakspieren harder werken om de tanden bij elkaar te brengen, waardoor de omliggende kaakspieren stammen. Als u last heeft van deze symptomen, kunt u lijden aan TMJ stoornis, een pijnlijke aandoening die wordt vaak verward met die terugkerende hoofdpijn en kaakpijn.
Temporomandibulair (TMG) Disorder
De kaakgewricht zijn de punten waar de onderkaak hecht aan de schedel, en behoren tot de meest complexe gewrichten in het menselijk lichaam. Als je kaak klikt of knalt, kan dit een teken zijn van TMJ stoornis. Gezamenlijke radio- is een van de meest bekende tekenen van TMJ aandoeningen. TMJ symptomen zijn onder meer: ​​
* klikken en /of moeilijkheden bij het openen en sluiten van uw mond
* Frequent hoofdpijn
* Nek en /of pijn in de schouder
* Gevoelige tanden wanneer geen gebitsproblemen kan worden gevonden
* Jaw pijn of stijve kaak bij het kauwen, bijten, eten of gapen
* Oorpijn zonder een infectie
Tussen de vijf en tien procent van de Amerikanen lijden aan TMJ symptomen die vereisen zekere behandeling.
goed te eten
We leven in een snelle wereld waar velen van ons eten in een haast, waarbij gigantische beten van voedsel, zodat we kunnen opschieten op de volgende taak. Volgens de Academie voor Algemeen Tandheelkunde, die beten die te groot zijn om goed te kauwen slecht voor je kaak en tanden zou kunnen zijn.
Degenen met kaakgewricht stoornis lopen een bijzonder groot risico, omdat zij het bereik van kan beperken een aanvaardbare hapgroot. Het nemen van te grote beten van voedsel kan hun aandoening verergert. U dient altijd te voorkomen dat het kauwen ijs, popcorn pitten en opening noten met je tanden, omdat het kan leiden tot het chippen en breuk van natuurlijke tanden en andere tandheelkundige restauraties.
Stress kan veroorzaken U Pain
Heeft u te veel dingen op je 'to-do' lijst en niet genoeg tijd om het te doen? Het is belangrijk om een ​​diep adem te halen en kalm te blijven bij het uitvoeren van stressvolle taken. Volgens de Academie voor Algemeen Tandheelkunde, wanneer een situatie veroorzaakt stress, veel mensen slijpen of balde hun tanden, die uiteindelijk kan leiden tot kaakgewricht stoornis.
Wanneer je ervaart veel stressvolle situaties, kunt u verschijnselen vertonen zoals aangescherpt kaakspieren zonder het te beseffen. Over korte tijdsperioden, deze gewoonte is niet schadelijk, maar langere tijd zal blijken problematisch. Langdurige slijpen of klemmen van tanden terwijl benadrukt kunnen pijn van de kaak veroorzaken, evenals gedeeltelijke of volledige blokkering van de kaak. Daarnaast kunt u tentoon te klikken in de kaak gebied, oorpijn die niet worden veroorzaakt door infecties en pijn rondom uw tempels.
Aan het eind van de dag, als je kaak pijn doet of je hoofd is nog steeds beukende, kunt u in het tentoonstellen TMJ symptomen. Praat met uw arts en bel uw Londen tandarts om ervoor te zorgen dat er geen ernstig probleem als je pijn blijft voor meerdere dagen.