Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Populairste tanden bleken Behandeling Opties

Populairste tanden bleken Behandeling Opties

 
Whitening behandeling opties zijn al flink groeien binnen de erkenning in de laatste twee decennia, en daarom zijn de meest populaire tandheelkundige methode gedaan in Amerika tegenwoordig. Mensen kunnen deze behandelingen uitgevoerd bij een van de bijzondere tand kantoor laten uitvoeren of misschien kunt krijgen over-the-counter items om te helpen herstellen elke helderder kleuren met betrekking tot wit-gekleurd met hun tanden in het huis. Het is heel gebruikelijk over de tanden om smet aan via contact met een aantal voedingsmiddelen alsmede dranken zoals espresso, wijnen, evenals koffie; roken van sigaretten kan ook sterk vergeling toenemen.
Er zijn een aantal tanden bleken mogelijkheden op basis van uw uitkering, gewenste locatie, en ook de voorkeur scheepvaart-programma. De meerderheid van de tandartspraktijken bieden tanden bleken methoden die kunnen worden gedaan in het kantoor, en sommige die kunnen worden uitgevoerd door middel van de patiënt thuis. De bijzondere in-office laser-proces maakt gebruik van concea tand whitening gel, dat toegepast op de persoon tanden. Na de tand zijn aan de reële tanden gel voor een adequate hoeveelheid tijd, is een goede ultra-frequentie laserbundel gebruikt om de procedure te voltooien. De procedure is daarna herhaald, afhankelijk van de gewenste eindresultaat.
Je moet constateren dat laser tanden bleken kan onaangename na-invloed voor iedereen die samen met een extreem gevoelige tanden. Individuen bezitten gemeld kwetsen met de tanden als een typische indicator na een procedure. Dit soort ellende is normaal gesproken niet echt ernstig en bevat niet per se beïnvloed hoe vaak waar de laser ontharing wordt uitgevoerd in de Verenigde Staten. Na een remedie kan elke dosering van ibuprofen helpen bij het boren van de werkelijke pijnlijke en het niveau van de gevoeligheid voor de meeste patiënten.
Nastreven van in-office laser huid behandeling die u zou kunnen besluiten om zich te houden aan het huis whitening programma gegeven door de tandarts. Deze residentie whitening producten worden meestal beschouwd als effectiever dan de meeste over de toonbank behandelingen, en het gebruik van de aangepaste uitgebrachte mondzorg houder die past bij elke persoon is de tanden opvallend. Voor uw thuis bliksem pakket de mal wordt eerst verkregen met de de tanden, een aangepaste houder geproduceerd. Deze bijzondere gerecht wordt meestal gemaakt ergens anders en ook verscheept naar de tandheelkundige zorg kantoor als ze klaar zijn. Na het bleken van tanden trays zijn gemaakt van de procedure is als de in-office behandeling sans de bijzondere laser huidbehandeling. De betrokkene aan de schaal met peroxide gel, alsook afval de tanden gedurende een tijdsperiode. Verbetering van de baden kan eenvoudig verbeteren van de resultaten, maar daarnaast kunnen verhogen bewustzijn na uw behandeling is totaal.