Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Kids Tandpasta

Kids Tandpasta

 
Het krijgen van uw kinderen om hun tanden te poetsen kan soms moeilijk zijn voor een breed scala van redenen. Het belangrijkste ding in gedachten te houden is het kiezen van de juiste tandpasta voor uw kinderen. Hoofdstroom kinderen tandpasta's bevatten een grote verscheidenheid van twijfelachtige chemicaliën, en het feit dat zij zullen worden om deze in hun mond is zeker reden tot bezorgdheid. Mijn advies is dat u koopt natuurlijke kinderen tandpasta. Zelfs wanneer het kiezen van een zelf uitgeroepen natuurlijke kinderen tandpasta wilt u misschien om uit te kijken voor een aantal van de volgende chemische stoffen; alcohol, kunstmatige zoetstoffen, parabenen, salicylaten, natrium lauryl sulfaten (SLS), triclosan. Deze chemicaliën kunnen allerlei negatieve effecten van het drogen van het weefsel, waardoor aften, allergieën en problemen met kanker. Als je eenmaal hebt gevonden de natuurlijke kinderen tandpasta je wilt, heb je kinderen te proberen en zien of ze de smaak.
Het is heel belangrijk dat ze de smaak, want als ze dat niet doen, zal het maken om uw kinderen om hun tanden nog moeilijker te poetsen. U kunt uw kinderen proberen een groot aantal kinderen tandpasta totdat ze degene die ze leuk vinden. Ik hou van Junior Varsity Naturals Kids Tandpasta je kunt ze vinden op http://www.toothpasteforkids.com maar er zijn veel verschillende bedrijven die goede natuurlijke kinderen tandpasta's bieden, opnieuw laat uw kinderen beslissen welke ze willen het beste, omdat de belangrijkste ding is dat je kinderen eigenlijk hun tanden te poetsen. Volgende stap is om uw kinderen een tandenborstel. Klinkt vrij simpel toch? Het is, maar in gedachten te houden, de grootte van de tandenborstel is belangrijk omdat je wilt dat de borstel om hun mondjes past of borstelen kan uiteindelijk op een ongemakkelijk of zelfs pijnlijk. Als je kinderen hebt gevoelige tanden en tandvlees zorg ervoor dat de zachtste borstel je kunt vinden plukken. U kunt zelfs laat uw kinderen halen het uit. Het is misschien een goed idee om een ​​leuke tandenborstel met felle kleuren of zelfs stripfiguren vinden. Het zal borstelen lijkt een leuke tijd.
Get opgewonden toen het tijd is om te poetsen, en krijg je kinderen enthousiast over. Heb een goede tijd met het, alsof het is echt een leuk ding, bijna tijd te spelen. Laat uw kinderen weten dat het \\ 's tijd om weg al die slechte bacteriën die holtes met die natuurlijke kinderen tandpasta kan veroorzaken poetsen. Leg aan je kinderen dat nadat ze eten een slechte zaak genaamd bacteriën begint ongebreideld in hun mond te lopen en het is zeer belangrijk om te poetsen, borstel, en borstel weg zo slecht bacterie dus ze hebben witte, gezonde en schone tanden. Zorg ervoor dat uw kinderen zijn alleen met behulp van een kleine hoeveelheid tandpasta, zodat het tot veel doet \\ 't schuim en veroorzaken een gag reflex. Ook al zijn er kinderen tandpasta's die veilig zijn om te slikken nooit laten ze te krijgen in de gewoonte om dat te doen zijn. Ze kunnen uiteindelijk met behulp van een mainstream kinderen tandpasta en uiteindelijk ziek vanwege het. Ik wens u veel succes in het kiezen van een goede natuurlijke kinderen tandpasta en het bevorderen van een goede mondverzorging met je kinderen.