Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Professional Teeth Whitening

Professional Teeth Whitening

 
Do je soms net thuis te komen na het hebben van uw tanden alleen professioneel gereinigd te worden geconfronteerd met uw kinderen of uw echtgenoot dat je tanden toch geel kijken? Je kunt niet de schuld geven aan koffie, omdat je geen drinken en je niet een roker. Misschien is het tijd dat je dacht over het hebben van professionele bleken van tanden.
Vandaag is er een verscheidenheid van manieren te krijgen dat witter, helderder en gezonder uitziende glimlach. Wanneer u denkt over het hebben van professionele bleken van tanden gedaan, kunnen de kosten marginaal zijn als je het een meer complexe behandeling zoals porselein restauraties te vergelijken. Zelfs mensen die last hebben van gevoelige tanden kunnen overwegen laser tanden bleken gedaan om die schitterende witte glimlach.
Veel mensen kunnen de take-home trays die vandaag op de markt voor professioneel gebruik hebben gemaakt het bleken van tanden en zijn niet tevreden. Het is waar dat de kosten voor de technologie van de laser het bleken van tanden is duurder, maar als je na te denken over de hele procedure alleen op basis van ongeveer een uur, is dit zeker moeilijk om niet te profiteren van!
De orde van Laser Teeth whitening
als je naar het kantoor van uw tandarts, de professionele tanden whitening proces begint met een kleine schoonmaak evenals de verwijdering van opgebouwde plaque langs uw tandvlees. Wanneer dit klaar is, wordt een toepassing van peroxide gebaseerde gel afgestreken op je tanden. Deze gel heeft een formule die een professionele kracht die ervoor zorgt dat de laser staat om zoveel mogelijk bleken van tanden te bereiken is.
Daarna is voltooid, de gel moet worden geactiveerd met een speciaal licht. Dit hele duurt slechts ongeveer een uur, en u kunt verwachten uw tanden worden gebleekt met maar tien tinten. De kosten om uw tanden professioneel gebleekt zal waarschijnlijk variëren, zodat je zeker moet controleren met een aantal tandartsen in uw omgeving voordat deze procedure gedaan. Om dingen in perspectief te zetten, kun je verwachten dat vergelijkbare resultaten als je producten zoals Zoom en Rembrandt te gebruiken. Het hangt gewoon af van wat u bereid bent te besteden en hoe snel u willen resultaten zien. In sommige extreme gevallen, moet u de laser tanden whitening procedure in het bijzonder herhaald als je tanden zijn diep gekleurd als gevolg van medicijnen, zoals tetracycline.
Net zoals met elke nieuwe technologie die de markt raakt, de kosten voor professioneel bleken van tanden steeds beter betaalbaar worden met de dag. Op sommige momenten, zal tandartsen willen nieuwe patiënten aan te trekken en ze kunnen een korting op de diensten aan te bieden zoals deze.
Onder de meeste mensen die op zoek zijn deze procedure te hebben gedaan, de kosten niet onoverkomelijk lijken wanneer een persoon denkt over het gemak van de procedure. In de huidige markt, zal de prijs van het krijgen van deze procedure professioneel gedaan variëren van $ 300 helemaal naar $ 2.000. Het hangt allemaal af van wat voor soort tanden whitening systeem wordt gebruikt, is de technologie die betrokken zijn en de mate van bleken die nodig is voor u om tevreden te zijn. Er kan een fluctuatie in de kosten, afhankelijk van welk deel van het land waar je in woont en hoeveel concurrentie is in uw regio
Klik hier en bezoek het originele artikel:. Professionele Teeth Whitening