Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Het verbeteren van Uw Smile: Top Tooth Whiteners In De Markt

Het verbeteren van Uw Smile: Top Tooth Whiteners In De Markt

 
Ik had altijd het gevoel dat de beste manier om mijn glimlach te verbeteren was door middel van helderder en wittere tanden. Nu is mijn overtuiging wordt versterkt door een nationale enquête door de American Academy of cosmetische tandheelkunde. Toen hem werd gevraagd wat ze zouden het liefst te verbeteren over hun glimlach, de meeste mensen zeiden dat ze wilden witter en helderder tanden.
Als je voelt dat je nodig hebt om uw glimlach witter en helderder te maken, zijn er twee opties open voor u.
Je kan het gedaan te krijgen met slechts één bezoek aan uw tandarts, waarbij een whitening gel met een hoge concentratie waterstofperoxide wordt toegepast op je tanden om ze helderder te maken.
alternatief, je kunt krijgen uw tanden gebleekt thuis met behulp van een consument kit of consumentenproducten. Dit is een relatief betaalbare optie, als je bereid bent te nemen met de betrokken gedoe zijn. Thuis whitening kan betekenen dat het dragen van een op maat gemaakte bitje van het bleken van tanden gel voor een paar uur per dag. Gemiddeld moet u bitje dragen voor een paar weken.
Volgens de American Academy of cosmetische tandheelkunde, de veiligste manier om het te doen thuis onder toezicht van uw tandarts. Uw tandarts kan u helpen met het selecteren van de whiteners, juiste montage bitje en comfortabele oplossingen.
Dus wat zijn de beste merken? Meest review sites bieden een overzicht van topmerken en niet aan hun relatieve voordelen te vergelijken, zodat u gissen over de effectiviteit van elk merk.
Consumerresearch.com is echter meer behulpzaam, hebben gekozen hun beste keuzes, gaan door het aantal positieve recensies ontvangen van boven review sites:
Crest Whitestrips Premium met 10 procent peroxide krijgt de meeste lof. Het moet twee keer per dag worden gedragen voor 30 minuten elk voor meer dan een week.
Crest Whitestrips Classic komt volgende, en is meer betaalbaar. Het bevat 6 procent peroxide en moet tweemaal daags worden gedragen voor 30 minuten elk meer dan twee weken. De lagere concentratie van peroxide maakt het whitening proces is langer. Het is ook zachter op je mond.
Listerine Whitening Quick Oplossen Strips zijn de beste keuze van whitening als je een gevoelige tanden. Hun peroxide-inhoud wordt geschat op minder dan 5 procent. Ze twee keer per dag worden gedragen voor 10 minuten tot ze oplossen.
The Runners Up: de lopers voor de over de toonbank tanden whitening producten categorie in de volgorde van het aantal positieve beoordelingen kregen ze opgenomen zijn onder meer: ​​
Aquafresh White Schalen
Crest Whitestrips Daily Multicare
Crest Whitestrips Uitgebreid Seal
Crest Whitestrips Pro Effecten
Ga lach Advanced Formula B1
Crest Whitestrips Supreme
Een punt om te onthouden : Uit onderzoek blijkt dat mensen de neiging om tanden whitening producten overmatig gebruik. Dus is het het beste om uw tandarts te raadplegen voordat u begint met behulp van tandbleekmiddelen thuis.