Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Zijn Amerikanen Voorbereid Voor Dental Noodgevallen?

Zijn Amerikanen Voorbereid Voor Dental Noodgevallen?

 

recent onderzoek bevindingen tonen aan dat, hoewel 72% van de Amerikaanse hebben vullingen, caps of kronen, en een op de zes had een tandheelkundige noodhulp in het afgelopen jaar, de meeste zijn niet voorbereid op een tandheelkundige noodsituatie, volgens een onderzoek * uitgevoerd door het Majestic Drug Company.
van de 1000 ondervraagde Amerikanen, die met lagere inkomens was het meer waarschijnlijk een tandheelkundige noodhulp te hebben gehad. 23% van de spoedgevallen waren een losse kroon of cap; 10% een verloren vulling; 72% genoteerd iets anders als de oorzaak.
67% ging naar de tandarts voor hulp, 14% gezocht naar een tijdelijke oplossing, en 19% deed niets meteen.
de meest voorkomende Dental Noodgevallen zijn:
Knocked out tand.
Mouth pijn.
Lost vulling.
gebarsten of gebroken gebit.
losgeraakt cap /kroon.
Irritatie van Bretels.
Hier zijn een aantal tijdelijke maatregelen die u kunt nemen om te helpen met deze gemeenschappelijke noodsituaties.
Als uw natuurlijke tand wordt knock-out, proberen om voorzichtig te vervangen. Probeer niet en reinigen. Als het niet gemakkelijk weer op zijn plaats past, zet het in wat melk en een bezoek aan uw tandarts meteen.
Als u pijn in de mond, de beste oplossing is om eerst te overleggen met uw tandarts, zoals het misschien een teken of iets meer serieus. Als u gevoelige tanden, zijn er tandpasta's die kunnen helpen met dit. Er zijn ook over de toonbank verdovende gels, zweertjes in de mond.
Als u een vulling los, spoel de holte met warm water. Breng een tijdelijke vulling product, zoals Dentemp O.S., en druk stevig in de holte.
Als u uw kunstgebit kraken, probeer dan een van de direct beschikbare reparatiesets, totdat je kunt spreken met een tandarts.
Als u uw kroon, of pet los, breng dan een tijdelijke voorhanden product, en vervang de kroon /dop op de basis van uw natuurlijke tand.
Als u irritatie van bretels, zijn er speciale wassen die kunnen helpen. Al deze spoedeisende tandheelkundige zorg producten zijn over het algemeen verkrijgbaar bij uw plaatselijke drogist.
Dit zijn slechts korte termijn tandheelkundige reparatie oplossingen. Voor elk tandheelkundige noodsituatie, moet u het advies van uw tandarts zo snel mogelijk op te zoeken.