Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Vervang ontbrekende tanden met Hoogstaande, kunnen Excellent Fitting Dentures

Vervang ontbrekende tanden met Hoogstaande, kunnen Excellent Fitting Dentures

 
Missing tanden te kauwen lastig, veroorzaken problemen spreken, en de impact gevoel van eigenwaarde van een persoon. Om deze redenen is het belangrijk om uw tandarts in Lansing bezoeken over het vervangen van uw ontbrekende tanden met een kunstgebit. Het vervangen van ontbrekende tanden met een kunstgebit kan een belangrijk deel van het onderhoud van uw tandheelkundige gezondheid. Mensen die alle of de meeste van hun tanden verloren kan gebitten de beste tandvervanging optie. Of u nu al uw natuurlijke tanden hebben verloren van parodontitis, tandbederf of letsel, kan volledig kunstgebit uw ontbrekende tanden en uw glimlach te vervangen. Door het vervangen van uw ontbrekende tanden, komt zij in aanmerking uw uiterlijk en uw gezondheid.
Gum Disease: An All-Too Common tandheelkundig probleem
Ook bekend als parodontitis, tandvleesontsteking is een chronische infectie die kan resulteren in een aantal gezondheidsproblemen, van mild ontsteking tot ernstige schade aan het tandvlees verlies van tanden, indien onbehandeld. Gom ziekte kan ook invloed hebben op uw algehele gezondheid, en is gekoppeld aan een verhoogd risico op hart-en vaatziekten en beroerte. Het ontwikkelt zich in de ruimte tussen uw tandvlees en uw tanden, waardoor het weefsel ontsteking en schade die uiteindelijk kan ertoe leiden dat uw tandvlees te wijken. De ernst van tandvleesontsteking wordt bepaald door de diepte van de overtollige ruimte, of zogenaamde "zakken" die vorm als tandvlees terugwijkt.
Gom ziekte kan worden geclassificeerd als gingivitis of parodontitis. Gingivitis is de eerste fase van tandvleesontsteking en is omkeerbaar met de behandeling. Zonder behandeling, maar kan ontwikkelen tot ernstiger orale gezondheidsprobleem - parodontitis. Uw mondelinge gezondheid is van cruciaal belang voor uw algehele gezondheid. Als u één van de volgende symptomen opmerkt, zoek dan zorg van uw Lansing tandarts, die is goed geïnformeerd over de behandeling van tandvleesaandoeningen:
* Een zure smaak in je mond of aanhoudend slechte adem
* Een verandering in de manier waarop je een gedeeltelijke kunstgebit fit
* Een verandering in de manier waarop je tanden in elkaar passen als je bijt
* Bloeden tandvlees
* Gum weefsel dat
* Losse tanden of het verhogen van ruimten tussen de buurt van uw tanden trekt uw tanden
* Pijn bij het kauwen
* Ongewoon gevoelige tanden
* gezwollen en gevoelig tandvlees
kunstgebitten Vervang ontbrekende tanden
Voor degenen die verloor alle of de meeste van hun tanden, kan kunstgebit de beste vervanging optie. Zonder de steun van kunstgebitten, gezichtsspieren verzakken, waardoor een persoon er ouder uitzien dan ze zijn. Met een kunstgebit, zul je in staat zijn om te eten en goed te spreken - vaak dingen die mensen voor lief nemen totdat hun natuurlijke tanden verloren. Er zijn twee soorten prothesen -. Volledig kunstgebit en overkappingsprothesen
volledige prothese worden gebruikt als je geen tanden blijven, of wanneer uw resterende tanden moeten worden verwijderd. Ze hebben betrekking op je bovenste en onderste tandvlees. Als je tanden hebt verwijderd, kan uw tandarts u meteen een prothese te dragen voor zes tot acht weken te geven, totdat uw tandvlees genezen en een conventionele prothese kan worden ontworpen voor u.
overkappingsprothese zijn uitneembare prothesen die kunnen worden gebruikt als u nog wat overgebleven natuurlijke tanden of tandheelkundige implantaten. Overkappingsprothesen mag alleen worden gebruikt als uw resterende tanden of tandheelkundige implantaten zijn in staat om adequate ondersteuning te bieden. Net als tandheelkundige bruggen, kan kunstgebit u helpen om uw gezichtsvorm en je gevoel van eigenwaarde te behouden. Als kan enige tijd duren voordat je in staat om op te kauwen zijn en spreken weer normaal, maar deze vaardigheden zal verbeteren met de praktijk.
Als u ontbrekende tanden, overleg dan met uw Lansing tandarts over de vraag of een kunstgebit een geschikte optie voor u of misschien niet. Prothesen zijn ontworpen om comfortabel en functioneel, lijken op de natuurlijke tanden.