Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Sedatie dentistry het verminderen van angst en Zorg Tandheelkunde meer comfortabele

Sedatie dentistry het verminderen van angst en Zorg Tandheelkunde meer comfortabele

 
Als je bang bent om te gaan naar de tandarts zijn, leun achterover, ontspannen en genieten! Met sedatie tandheelkunde, hoeft u niet langer zorgen te maken over te gaan naar de tandarts voor een nog routine tandheelkundige zorg. Sedatie tandheelkunde wordt gebruikt om patiënten met een ontspannen en angst-gratis tandheelkundige ervaring te bieden. Het stelt individuen die te bang om naar de tandarts aan de tandheelkundige zorg die ze nodig hebben, terwijl het ontwijken van tandheelkundige fobie ontvangen. Deze angst voorkomt vaak patiënten van het ontvangen van noodzakelijke routine tandheelkundige zorg, die de gezondheid en functionaliteit van uw mond en glimlach compromissen. U kunt de mooie glimlach en een goede gezondheid die u altijd al wilde met sedatie tandheelkunde hebben.
Wat is Sedatie Tandheelkunde?
Sedatie tandheelkunde is een proces dat wordt gebruikt om een ​​ontspannen eenvoudig en kalme state-of-mind te vestigen door het gebruik van slaapmiddelen. De sedatieve methoden die worden gebruikt voor sedatie tandheelkunde variëren in sterkte en doel. Uw tandarts zal de juiste methode op basis van de behandelingen te selecteren uitgevoerd, hoe lang deze procedures zal nemen en uw niveau van angst. Met sedatie tandheelkunde, is een niveau van bewustzijn bij de patiënt gehandhaafd voor veiligheid en samenwerking.
Een van de grote voordelen van sedatie tandheelkunde is dat mensen vaak het gevoel alsof hun tandheelkundige procedure duurde slechts enkele minuten, toen het eigenlijk een paar uur zou hebben genomen om te presteren. Complexe tandheelkundige procedures, zoals lachen makeovers of weids verbouwing procedures die normaal meerdere bezoeken vereisen vaak worden uitgevoerd in minder afspraken met nieuwe sedatie tandheelkunde technieken.
Soorten Sedatie Tandheelkunde
Oral Sedatie
Dit is de meest voorkomende techniek die gebruikt wordt in de Verenigde Staten en vereist geen naalden. Orale sedatie voert een actief niveau van bewustzijn voor veiligheid en samenwerking. Tijdens de mondelinge sedatie u niet in slaap; liever dat je in een ontspannen gemoedstoestand.
Inademing Sedatie
Ook bekend als lachgas of lachgas, dit is een zeer veilige en milde gas die het mogelijk maakt dat mensen minder angstig tijdens de behandeling voelen. Dit is een van de meest gebruikte technieken door een tandarts tijdens bewuste sedatie toegediend. Het doel van het gebruik van lachgas is om tandheelkundige angst weg te nemen, waardoor je meer comfortabel tijdens uw tandarts is in staat om uw behandeling effectief en efficiënt te voltooien.
intraveneuze (IV) Sedatie
IV sedatie leidt tot een toestand van diepe ontspanning en een gevoel van niet gehinderd over wat er om je heen gebeurt. Het begin van de actie met IV sedatie is zeer snel en de dosering kan worden aangepast aan uw individuele behoeften te voldoen. IV sedatie is zowel zeer effectief en zeer betrouwbaar.
Bent u een kandidaat voor sedatie tandheelkunde?
Sedatie tandheelkunde is geschikt voor degenen die een angst om naar het kantoor van de tandarts, evenals degenen die een traumatische hebben gehad tandheelkundige ervaring. Daarnaast zijn de volgende zijn ook redenen voor het gebruik van sedatie tandheelkunde:
* Moeite om gevoelloos
* Bad gag reflex
* Zeer gevoelige tanden
* afkeer van naalden en schoten
* Afkeer van geluiden, geuren en smaken in verband met tandheelkundige zorg
* Langdurige en /of invasieve procedures
Het is belangrijk om met uw Austin tandarts met betrekking tot uw tandheelkundige te praten angsten en de beschikbare om pijn en angst te verminderen methoden. Met een goede planning en overleg uw tandarts in Austin zal een goede behandeling plan te maken, inclusief het gebruik van sedatie methoden om te controleren pijn en angst vaak ervaren.