Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Laat Teeth Whitening Help witter Your Smile In Idaho Falls

Laat Teeth Whitening Help witter Your Smile In Idaho Falls

 
! Het bleken van tanden kan uw glimlach helpen op te vallen in Idaho Falls. Veroudering, roken en het drinken van koffie, thee of andere vlekken stoffen neemt een tol op de witheid van uw glimlach. Verkleurde tanden lijkt un-gezond en kan je er ouder uitzien. Waarom laat verkleurde tanden te voorkomen dat u pronken uw glimlach? Meer informatie over eenvoudige manieren kun je je tanden witter te maken bij uw plaatselijke Idaho Falls cosmetische tandarts.
At-home whitening systemen
u kunt nemen whitening in eigen handen met thuis tandpasta's, gels en strips. Er zijn zelfs enkele whitening trays voor gebruik thuis, maar deze processen kunnen je tanden beschadigen als niet oppast, en kan heel ongemakkelijk vooral als uw tanden zijn gevoelig. De resultaten zijn niet zo snel of zo opvallend. Als u geprobeerd de at-home systemen, of als je tanden niet kunnen profiteren van deze at-home processen, zet dan uw kostbare glimlach in de handen van uw vertrouwde en betrouwbare tandarts in uw omgeving voor het witste en veiligste het bleken van tanden opties.
In-office bleken van tanden
uw Idaho Falls cosmetische tandarts is een veiliger en meer betrouwbare manier om uw glimlach witter te maken. Één bezoek kunt u wandelen met een witte glimlach. Met behulp van een gespecialiseerde concentratie waterstof peroxide gel, samen met verwarming of zelfs laser-technologie, kunt u erop vertrouwen dat uw glimlach is in goede handen zijn. Uw cosmetische tandarts kan ook voorstellen aangepaste whitening trays of een nieuwe whitening en reconstructieve systeem dat bekend staat als CEREC.
Whitening trays bij uw tandarts zijn aangepast om je tanden te passen en geconcentreerd in de juiste hoeveelheid voor je. Uw cosmetische tandarts zal uw bakken met een waterstof-peroxide gel concentratie witter resultaten te vullen in slechts één bezoek. U zult dan naar huis gaan met een set van uw eigen te gebruiken als een follow-up whitener.
CEREC
Ceramic Reconstruction of CEREC is een geavanceerd technologisch systeem met behulp van digitale imaging om je tanden te fotograferen en maken indruk in een keramische kroon. De kroon is gebouwd op het terrein in plaats van in een tandtechnisch laboratorium met je loopt met een mooie glimlach. CEREC kan worden gebruikt om niet alleen de tanden witter, maar ook het gebit te beschermen en te herstellen gebarsten of afgebroken tanden.
Is het bleken van tanden veilig?
Er zijn enkele kleine risico's in verband met het bleken van tanden en dit is vaak de tanden gevoeligheid. Het is niet een groot risico, maar kan ongemakkelijk voor je mond. Dit kan worden verminderd door het dragen van trays voor kortere periodes of u kunt stoppen met het gebruik van uw whiteners thuis voor een paar dagen. Gebruik tandpasta ontwikkeld voor de gevoelige tanden en zorg ervoor dat u uw tandarts te informeren over eventuele verdere problemen die u kunt hebben met je tanden witmakers.
Wilt u een witte glimlach in Idaho Falls contact op met uw cosmetische tandartsen om uw glimlach met een veilige en professionele bleken van tanden procedures lichter te maken.