Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Teeth Whitening Strips - die de beste zijn en die ze echt witter verkleurde tanden

Teeth Whitening Strips - die de beste zijn en die ze echt witter verkleurde tanden

 
Teeth whitening strips zijn een populaire en zwaar op de markt gebracht whitening product, maar kan eenvoudig strips bleken uw tanden? Het actieve ingrediënt in strips wordt gebruikt in veel verschillende whitening producten, maar kan een paar dunne reepjes bevatten echt genoeg van dit bleekmiddel om u de witte glimlach je wilt? Zijn gels en tandpasta's effectiever dan strips? Lees verder om erachter te komen.
Ben Teeth Whitening Strips Echt effectief bij witter maken van tanden?
Verschillende whitening producten zal je verschillende resultaten te krijgen, afhankelijk van de hoeveelheid en concentratie van de werkzame whitening ingrediënt, genaamd peroxide, die in het product. Een van de meest gebruikte over de toonbank thuis whitening producten zijn tanden whitening strips. Strips worden gemaakt door verschillende fabrikanten en variëren sterk in de concentraties peroxide gebruikt en hun effectiviteit whitening.
De kracht van strips afhankelijk van de hoeveelheid peroxide in hen die isn 't altijd zo simpel om te vertellen zoals het hoort. U wilt vasthouden aan een gerenommeerd merk dat ADA goedgekeurd voor de beste en veiligste resultaat. Ongemakkelijke bijwerkingen zijn mogelijk met enige whitening product dat peroxide gebruikt, zodat de reputatie van het merk van belang is bij het zoeken naar een veilige maar effectieve product.
De beste whitening strips kan een significant verschil in uw glimlach te maken en uw tanden witter door verschillende tinten, terwijl minder effectieve merken dat er minder peroxide gebruikt u niet dezelfde resultaten te krijgen. Bij het online winkelen voor een whitening product is het belangrijk om te kijken naar reviews en ratings te bepalen welk product aan te schaffen.
Kortom, een hoge kwaliteit merk van de strips die bevat een aanzienlijk percentage van peroxide kan geel witter verkleurde tanden effectief. Wel moet erop worden gelet bij het winkelen op een doeltreffende merk te vinden, en er zijn bijwerkingen om op te letten.
Hoe strips vergelijken met Gels en Tandpasta?
algemeen één tanden bleken product zal effectiever zijn dan andere zijn als het een grotere concentratie van de werkzame whitening ingrediënt bevat, peroxide . Whitening gels en strips zijn beide zeer effectief in het bleken van tanden, hoewel sommige gels online kunnen worden gekocht met een sterkere concentratie van peroxide dan de meeste whitening strips bevatten. Aangezien de meeste whitening gels carbamide peroxide en meest strips gebruiken waterstofperoxide als het werkzame bestanddeel, die een directe vergelijking tussen de twee is niet zo eenvoudig vergelijken het gehalte aan peroxide in het product.

Meest whitening tandpasta's bevatten geen peroxide, al zijn er uitzonderingen die moeite waard in zijn, maar afhankelijk schuurmiddelen zoals soda en siliciumdioxide vlekken afschrapen van de buitenste laag van glazuur. Het nadeel van slijtage is dat te veel glazuur van je tanden kan verwijderen, ze te beschadigen en maakt ze gevoelig en zelfs meer vatbaar voor vlekken. Daarom adviseer ik het vermijden van de meest populaire whitening tandpasta's en het gebruik van een merk dat peroxide functies in aanvulling op beperkte hoeveelheden zachte schuurmiddelen.
Hoe Teeth Whitening Strips werken?
The key whitening ingrediënt in strips is peroxide. Alle tanden bleekmiddelen zoals whitening gels, whitening pennen en strips bevatten peroxide in één van twee vormen. Carbamide peroxide wordt het meest gebruikt in gels en kan gevonden worden in sommige effectiever whitening tandpasta's als goed, terwijl waterstofperoxide wordt meestal gebruikt in strips en whitening pennen.
Carbamide peroxide valt uiteen in waterstofperoxide betekent deze vorm van peroxide minder effectief dan bij het bleken een gelijke concentratie van waterstofperoxide. In feite carbamide peroxide is ongeveer 1/3 de sterkte van dezelfde concentratie van waterstofperoxide. Desondanks carbamide nog een effectief bleekmiddel en wordt vaak gebruikt in gels omdat het veiliger kan zijn te hanteren dan hoge concentraties waterstofperoxide.
Waterstofperoxide is een oxidatiemiddel, wat betekent dat breekt zich in zuurstof en water. De geconcentreerde zuurstof penetreren door de poriën van je glazuur in je tanden is wat breekt de vlekken die verkleuren je tanden. Deze vlek pigmenten worden verscheurd op moleculair niveau door de zuurstof. Dit is de reden waarom peroxide whitening gels en strips zijn meer effectief in het bleken van tanden dan schuurmiddelen zoals bakpoeder of de meeste whitening tandpasta's, die niet onder peroxide.
Wat zijn de bijwerkingen van het gebruik Teeth Whitening Strips?
Zoals alle peroxide whitening producten, het bleken van tanden strips hebben een risico op bijwerkingen. In het bijzonder, moet je bewust zijn van de mogelijkheden voor verhoogde gevoeligheid tand en mogelijke geïrriteerd tandvlees.
Een tijdelijke verhoging van tandheelkundige gevoeligheid voor extreme temperaturen is een veel voorkomende bijwerking van het bleken van uw tanden met peroxide. Dit betekent dat het kan pijnlijk zijn om ijs te eten of te drinken hete koffie. Deze bijwerking zal afnemen en uiteindelijk verdwijnen zodra u uw whitening behandeling te stoppen. De beste manier om dit te voorkomen of om het herstel te versnellen van het is om een ​​herstellende tandpasta te gebruiken om de structuur van uw tanden te herstellen en de gevoeligheid voor het begin van uw whitening regime te verlagen.
Gum irritatie kan worden beperkt door nauwkeurige toepassing de stroken zodat ze niet in contact met het tandvlees komen. Afhankelijk van het merk van strips en hun omvang, kan dit moeilijk te voorkomen.
U kunt de tijd je draagt ​​de strips om het risico van gevoeligheid en tandvlees irritatie verminderen verminderen, maar dit wil Natuurlijk verminderen de doeltreffendheid van het bleekproces. Ondanks dat je kunt nog steeds grote whitening resultaten door het dragen van de strips alleen op elke andere dag en het gebruik van een hoge kwaliteit whitening tandpasta in combinatie met hen.
Moeten ze worden gebruikt met andere Whitening producten of door zelf?
Om de bijwerkingen geassocieerd met peroxide tanden bleken moet je alleen een hoge concentratie peroxide whitening product te gebruiken op een moment te voorkomen. Kies een kwaliteitsmerk van gel, strips of een whitening pen en gebruik deze volgens de aanwijzingen. Blijven om regelmatig te poetsen met een hoge kwaliteit tandpasta, ofwel een herstellende tandpasta als u last heeft van gevoelige tanden, of een whitening tandpasta om de nieuwe glimlach u zult ontvangen van een peroxide whitening product te behouden.
Onthouden dat er geen peroxide gebaseerde whitening product kronen of bedekte tanden witter te maken, omdat peroxide alleen kan witter de natuurlijke tandglazuur. Het is ook belangrijk om te weten dat vlekken veroorzaakt door tetracycline, waarbij de tanden veroorzaken bij een tint grijs geworden, zijn veel moeilijker te witter dan gele vlekken veroorzaakt door voedsel. Terwijl de strips correct gebruikt merkbare resultaten tot enkele tinten lichter tanden kan bieden, is het handig om uw verwachtingen te temperen. Geen over de toonbank product kan je filmster witte tanden, maar u kunt een aanzienlijk witte glimlach waarmee u fleuren een kamer met een kwaliteitsmerk van strips te krijgen.