Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Tandvleesaandoeningen Wat u moet weten over Gum ziekte en de ziekte Treatment

Tandvleesaandoeningen Wat u moet weten over Gum ziekte en de ziekte Treatment

 
Gum wordt ook wel aangeduid als Parodontitis dat is een infectie die het tandvlees en het bot beïnvloedt en kan ontwikkelen tot meer dodelijke orale infectie of orale ziekte indien onbehandeld. Parodontitis zijn eigenlijk een term voor een verscheidenheid van inflammatoire ziekten van het parodontium of tandvlees. .Bacteria Is voortdurend in ontwikkeling een kleverige ding dat over het algemeen wordt aangeduid als plaque op onze tanden. Indien verlaten, de bacterie zich ophoopt in de gaten tussen je tanden en valt het tandvlees gebied dat je tanden obligaties. Dit kan een tand of meerdere tanden beïnvloeden.
tandvlees en tanden is echt een onderwerp in verband met verschillende ziekten die de gom met inbegrip van degenen die bijdragen tot verlies van tanden. Verschillende ziekten kunnen gevoelige tanden, slechte adem, en afnemende tandvlees gebied veroorzaken. In staat zijn om deze ziekten te voorkomen moet je een goede mondhygiëne en een goede tandheelkundige zorg.

Dit waarom het beter om regelmatig bezoeken voor uw tandarts te handhaven om ervoor te zorgen dat een eerdere erkenning kan worden gecreëerd voor een effectieve behandeling. Een periodieke routine onderzoek door uw tandarts of mondhygiënist moet veilig guard onbekend tandvlees (parodontitis) ziekte voordat het geeft om uw algehele gezondheid te vernietigen. Als youre routine onderzoek toont een optimistisch parodontitis, uw tandarts behandelt je meteen of verwijst u naar tandarts-specialist.

De eenvoudigste methode om te stoppen of te behandelen tandvlees en tanden is zo simpel als uitgangspunt een routine van uitstekende hygiënische gewoonten moet je niet zijn voorzichtig van de tanden en tandvlees gebied net voor het leren van de ziekte. Dit kan leiden tot je tanden poetsen met een fatsoenlijke fluoride tandpasta drie keer per dag, flossen ten minste één keer per dag, zal uw tandarts twee keer per jaar, en weg te blijven van maaltijden die eten weg het glazuur van de tanden bijvoorbeeld chocolade en frisdrank

Behandeling voor Periodontitis omvat:.

Cleaning processen die zullen schrappen, verwijderen pest en tandsteen, die zich een weg onder het tandvlees heeft gevonden .
antibiotica worden ook gebruikt om te helpen bij het voorkomen van infectie en ontsteking van het tandvlees.
chirurgie is de één andere optie als de ziekte gevorderd wanneer het tandvlees moeten terugkeren naar plaatsen om nauwsluitend passen van de tanden.

in ernstige gevallen tandvlees uit andere gebieden te enten en samengetrokken om te gaan met de getroffen gebieden .

het is zo veel eenvoudiger om het tandvlees en tanden probleem te voorkomen of aan te vallen voordat het wordt iets ernstig. Hoewel dit soort resultaten ziekte tot verlies van tanden, onderzoekers vinden dat tandheelkundige problemen kan leiden tot gezondheidsproblemen in andere delen van het lichaam ook bijvoorbeeld hart- en vaatziekten. Bovendien, als je naar de tandarts onlangs zijn geweest, besef je dat het erg duur. Dat is een last die kan verminderen met de juiste aandacht. De uitvoering van de juiste mondhygiëne methoden nu kan u helpen later grote problemen op te slaan.