Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Tandheelkunde in Pune voor een betere Oral Health

Tandheelkunde in Pune voor een betere Oral Health

 
Dental Centre in Pune wordt gerekend tot een van de beste tandheelkundige zorg eenheden beoefenen van moderne tandheelkundige zorg in Pune het aanbieden van een groot aantal diensten die van de internationale standaard. Het is onze consequente inspanning om u het beste van de diensten te brengen en maak een poging om de bewuste mensen over de verschillende tandheelkundige ziekten en een goede tandheelkundige zorg. Eén zo'n tandheelkundig probleem dat wordt waargenomen bij veel mensen is Bruxisme.
Bruxisme is ook bekend als tand slijpen, die niets anders is dan bij elkaar klemmen van de onder- en bovenkaak begeleid door het malen van de lagere gebit met de bovenste set. Onderzoek van specializeds blijkt dat Bruxisme treft tussen 10-50% van de bevolking. Bruxisme een onbewuste gedrag dat gebeurt zonder medeweten van de patiënten bijzonder tijdens de slaap.
Meestal blijkt dat bruxisme optreedt tijdens de slaap, maar sommige gevallen naar verluidt opgetreden tijdens ook wakkere uren. Tijdens de slaap kan de bijtkracht (de kracht waarmee de klauwen klemt samen) tot zes maal hoger dan de druk zijn in wakkere toestand, dus waardoor meer tandschade. Het is een grote zorg voor tandheelkundige zorg
de resultaten van Bruxisme
Afgezien van wat leidt tot pijn en schade veroorzaken aan het tandvlees en andere orale structuren, kan bruxisme ook belemmeren uw mondgezondheid op de volgende wijze:.
1.Sore gezichtsspieren, hoofdpijn, en Ear-Aches: de spieren gebruikt om voedsel te kauwen zijn dezelfde die verantwoordelijk zijn voor bruxisme. Door deze spieren klemmen worden vaak pijnlijk of inschrijving in de ochtend en kan leiden tot het maken van de kaken gespannen voelen of kan pijn veroorzaken wanneer de zijkanten van de mond worden aangeraakt. Vaak is dit spierpijn kan verder doordringen tot een hoofdpijn, oorpijn, of nekpijn.
2.Cosmetic Schade: Bruxisme kan ertoe leiden dat de tanden worden afgeslepen steeds aanzienlijk verkort en het creëren van cosmetische schade.
3.Sensitive Tanden: Door continue erosie van tandglazuur door bruxisme de onderliggende dentine laag van de tand wordt blootgesteld waardoor de tand gevoelig voor kou, druk en andere stimuli.
4.Fractured Tanden en vullingen: De hoge druk gemaakt op basis van bruxisme kan tanden breken en crack vullingen.
5.Temporomandibular gewrichtsbeschadiging: Bruxisme kan schade aan de temperomandibulaire gewricht dat van invloed op uw tandheelkundige zorg tot gevolg hebben. Dit is de "scharnier", die de onderkaak tot de bovenkaak mogelijk gebruik te kauwen en praten verbindt.
hoe te behandelen bruxisme
De best mogelijke manier uit te pakken is om je onmiddellijk naar de tandarts te bezoeken. Zij zijn de juiste personen om u te adviseren in het geval dat uw symptomen zijn van bruxisms. Als onderdeel van tandheelkundige zorg, kunnen zij een aangepaste gebitsbeschermer te creëren voor u om te dragen om u te beschermen tegen slijpen, terwijl u slaapt. De gebitsbeschermer absorbeert alle de slijtage dat je tanden normaal anders zou doorstaan, tijdens uw bruxisme en zal de schade in verband met bruxisme te beperken.
Bovendien, uw tandarts kan helpen u goed uw tanden en tong te positioneren om zo te verminderen uw bruxisme. Matigen van alcoholgebruik ook aanbevolen omdat alcohol is aangetoond dat bruxisme verslechteren.