Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Het Belang van Oral Health Care

Het Belang van Oral Health Care

 
Onze tanden ondergaan een grote hoeveelheid van de slijtage op een dagelijkse basis; van wordt versleten aan het worden gekleurd, alle door de reguliere voedsel dat we eten en drinken en onze algemene levensstijl. Dit kan invloed hebben niet alleen de gezondheid van onze tanden, maar ook ons ​​vertrouwen. Als een lach zegt meer dan duizend woorden dan kun je misschien afvragen wat je tanden zeggen over jou!
Met Crest 3D Whitestrips krijgt u een snelle, eenvoudige en betaalbare manier om u een heldere, witte glimlach . Deze strips verwijder de vlekken van het oppervlak van uw tanden als ze bevatten bleekgel die beweegt door je tooths glazuur oxideren de vlekken in het proces draaien ze wit. Dont worry de structuur van uw tanden wordt niet veranderd of beschadigd in any way. Iedereen heeft tanden die uniek zijn voor hen en daarom volkeren tanden witter kan in een verschillend tempo, wat langer duren dan anderen, maar de strips zijn gegarandeerd om u wittere tanden te geven.
Als sets van tanden variëren van persoon tot persoon zijn er verschillende soorten strips u op om kunt gebruiken om ervoor te zorgen uw tanden krijgen de beste behandeling geschikt voor het. Of u gevoelige tanden, geavanceerde vlekken hebben of gewoon in een haast uw nieuw whitened tanden ze iets hebben om u te pronken; met producten, variërend van een twee uur durende express of een zachte routine om dagelijks bleken.
De verbetering in de kleur van je tanden zal afhangen van de genetica, dit is de oorspronkelijke kleur van uw tanden en hoeveel ze hebben verkleuren na verloop van tijd. Echter Crest 3D Whitestrips zal nog steeds verwijderen van de hardnekkige vlekken die zich ophopen onder het glazuur en bieden u een gezondere glimlach. De vier layer-design van de stroken biedt eenvoudige bediening, hechting en comfort, terwijl het bleken van uw tanden en verwijdering is eenvoudig met geen rommel.
Met zo'n brede selectie van producten youll niet alleen ontvangen een helderder glimlach, maar zal ook in staat zijn om tand vlekken weg te komen voor langer te houden. Alle producten zijn veilig emaille, vereisen slechts één keer per dag de behandeling, zijn tevredenheid gegarandeerd en maken gebruik van dezelfde effectieve whitening ingrediënt dat tandartsen gebruiken. Sommige van hun producten, zelfs voor zorgen dat u zien van de resultaten na drie dagen te beginnen, hebben een verbeterde onderste strook om de whitening dekking te vergroten en hebben geavanceerde technologie zegel voor eenvoudiger toepassing, sterker grip en pasvorm en schone verwijdering. Met al deze extra voordelen voor de strips, zijn er nog minder redenen om je niet te proberen hen
Uw tanden kunnen een weerspiegeling van niet alleen jou als persoon, maar ook van uw levensstijl!; door het gebruik van deze strips zult u uw vertrouwen te vergroten en zal beginnen met het vinden een excuus om te lachen alleen maar om te pronken met je parelwitte tanden
Voor meer informatie bezoek: http://crestwhitestrips.co.uk/