Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Sedatie tandheelkunde. Is het veilig

Sedatie tandheelkunde. Is het veilig

 
? Sedatie of slapen tandheelkunde is echt een methode van het houden van het individu kalm en ontspannen met behulp van sedativa hele tandheelkundige methoden. Deze sedativa kunnen omvatten tranquillizers, lachgas en geneesmiddelen tegen angst. Voordien was het heden met toedienen sedativa geweest met de intraveneuze of IV-methode, die is het inbrengen van het naar de bloedbaan schepen van ofwel de arm of hand. Aan de andere kant kan naalden meer angst in de richting van de patiënt tot gevolg hebben.
Het is een geweldige manier voor degenen die de tandarts vrezen zozeer te maken met een trip net zo gemakkelijk en snel als je kan. Het individu is bij bewustzijn, maar is diep ontspannen, die zal helpen de individuele omgaan met eventuele methoden, maar bovendien helpt de tandartspraktijk de klus te klaren zonder dat het gevoel van de patiënt is in veel ongemak.
Wie zijn de kandidaten?
Een bezoek aan de tandarts kan angst te stimuleren of zorgen voor de meeste mensen. De gedachte van de naalden te zetten met behulp van uw tandvlees gebied kan genoeg zijn om angst te veroorzaken, houdt je tegen het maken van een geplande afspraak met de tandarts
Meest aanbevolen voor de sedatie Tandheelkunde zijn degenen die zijn:.

1.Gelet een intense angst voor de tandarts
2.Having gevoelige tanden
3.Had onvergetelijke slechte ervaring op de vorige tandarts
< br /> 4.Having complexe tandheelkundige problemen die een uitgebreide behandeling en restauraties nodig.
5.Phobia van slijpsel bezwaar vooral injectie
6.Having een gevoelige kokhalsreflex

Meestal is dit de manier waarop het werkt echt. Op het moment van de afspraak, neemt u een pil die via de tandarts ongeveer een uur voor uw bezoek. Iemand moet je rijden om te werken en te helpen u aan te melden. Met die tijd, begin je helemaal ontspannen te voelen. Een werknemer in de tandheelkundige kliniek stelt vervolgens dat u zich prettig als je wachten om de eerste fase van de sedatie te voeren.
Sedatie of slapen tandheelkunde biedt voordelen op andere manieren dan een single. Uitgebreide methoden bijvoorbeeld cosmetische tandheelkundige werk of tandheelkundige chirurgische procedures die veel meer dan een uur of zo te doen lijken te blijven voor slechts een paar minuten voor die patiënt onder sedatie. Bovendien kan het snijden lager de hoeveelheid bezoeken waarmee deze complexe methodes kunnen worden uitgevoerd.
Abnormale bezorgdheid over de tandarts, zelfs over kleine methoden zoals schoonmaak, leiden vaak tot meer ernstige problemen voor het individu daarna. Sedatie of slapen tandheelkunde zorgt ervoor dat het zo tandheelkundige methoden zijn niet zo zorgwekkend en beangstigend als je een angst voor de tandarts. Mocht u lijkt sedatie of slapen tandheelkunde past bij uw behoeften, spreken met uw tandarts over uw keuzes voor verdoving tijdens de behandeling. Hij of zij zal blij zijn te gaan over je keuzes met u mee en stellen u in staat om te bewegen in de richting van een goede lach te krijgen.