Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Rembrandt Whitening Products

Rembrandt Whitening Products

 
Rembrandt Whitening recensie
Rembrandt whitening producten staan ​​bekend om zowel de effectiviteit en kwaliteit. Deze beoordeling zal betrekking hebben op drie verschillende producten: Rembrandt Whitening Strips, 2 uur Whitening Kit, en diep White Fluoride mondspoeling. Deze evaluatie zal eerst een algemeen overzicht van het product en geef onze eigen evaluatie en rating gebaseerd op kwaliteit, prijs, en het allerbelangrijkste, whitening effectiviteit.
1. Rembrandt Whitening Strips
Als u nog niet eerder hebt gehoord van tanden bleken strips, ze zijn een van de vele nieuwe whitening innovaties van de afgelopen tien jaar. Rembrandt bleken strips zijn een goed voorbeeld van hoe de technologie is uitgegroeid tot een krachtige en veilige het bleken van tanden methode. Deze form-fit strips op hun plaats blijven door zich te conformeren aan de contouren van uw tanden om comfortabel en uniform bleken te bieden. De stroken gebruiken email-safe bleken ingrediënten die identiek aan wat tandartsen gebruiken. Toepassing tijd voor Rembrandt strips ligt op 30 minuten, één keer per dag, gedurende 5 dagen.
Analyse van Rembrandt Whitening Strips
Deze stroken hebben verschillende hoeken op de concurrentie. Ten eerste, de strips zijn solide en goed ontworpen op je tanden voor de duur van 30 minuten te blijven zonder te slippen. De eenmaal per dag 5 dagen behandeling korter dan de meeste andere stroken, waarvoor vaak twee toepassingen per dag. De whitening is heel goed en de klanten melding van een hoog slagingspercentage. Het enige nadeel is dat sommige mensen ervaren tanden of tandvlees gevoeligheid, maar dit geldt voor zowat elke whitening strip. Als u gevoelige tanden, raden wij u aan een tandpasta ontworpen om de gevoeligheid te verminderen, enkele dagen voor te gebruiken om te beginnen met Rembrandt whitening strips.
Tot slot, Rembrandt Whitening Strips krijgt een 4,5 /5 als snelle en effectieve whitening strips die je een verschillende tinten van whitening moet geven in 5 dagen, of het onderhoud van uw huidige witheid periodiek gebruik.
2. Herziening van 2 uur Rembrandt Whitening Kit
Dit Rembrandt whitening kit belooft wittere tanden in slechts een enkele at-home behandeling. De peroxide gebaseerde gel verwijdert snel zowel oppervlak vlekken en diep vlekken in een 2 uur durende behandeling die het ideaal is voor het gebruik voor een belangrijke vergadering, interview, of grote datum maakt.
Analyse van de 2-uurs Whitening Kit
Deze kit is enigszins uniek in dat er geen andere whitening product belooft wittere tanden in slechts een enkele 2 uur durende behandeling. Als u behoefte heeft aan onmiddellijke whitening dan kan Rembrandt Whitening Kit het perfecte product voor u, maar als een algemene whitening product, het valt een beetje kort van perfectie. Ten eerste is het niet zo veel als een conventionele 2 weken (of meer) tanden bleken gel behandeling witten. Echter, gezien de tijd die nodig is, doet het heel goed en moet je tanden verschillende tinten witter te krijgen. In de praktijk als u wilt uw witte tanden te behouden, moet u de behandeling om elke 3-6 maanden te herhalen, maar dit is geen verrassing. Ook de gel is vrij sterk en als u weet dat uw tanden en tandvlees zijn zeer gevoelig dan kunt u een tandpasta ontwikkeld voor de gevoeligheid vóór gebruiken om dit Rembrandt tanden bleken kit, gebruiken minder gel, of gewoon eens een ander product.
Tot slot geven we Rembrandt 2 uur Whitening Kit een 4/5 sterren als de enige 2 uur thuis tanden bleken kit in zijn soort. Het doet over het algemeen het werk, maar verwacht niet dat een wonder in slechts 2 uur en er kan slepende gevoeligheid.
3. Rembrandt Diep White Mondwater
Rembrandt whitening mondwater herstelt actief tandglazuur met natrium fluoride en witter en verwijdert vlekken met waterstofperoxide. De mint gearomatiseerde mondwater doodt ook bacteriën en verfrist de adem.
Analyse van Rembrandt Diep White Mondwater
Rembrandt Whitening mondspoeling is een van de beste mondwater we kunnen aanbevelen. Het doet alles wat een mondspoeling moet en versterkt ook email, verwijdert vlekken en bleekt tanden, die is ongeveer net zo veel als iemand kon verwachten van een mondwater! Dat gezegd hebbende, als je serieus bent over wittere tanden, zul je een zwaardere hitter willen dan alleen een mondspoeling of anders zult u heel wat geduld nodig.
Tot slot geven we Rembrandt Deeply White Whitening Mondwater een 4/5 als een van de beste whitening mondwater. Vergeet niet als dit het enige whitening product dat u vertrouwen op, wees geduldig. De whitening zal subtiele en geleidelijke gedurende maanden zijn. We raden Rembrandt mondspoeling als aanvulling op een meer krachtige tanden bleken oplossing of al gebleekte tanden te behouden.