Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Opalescentie Instructies voor tanden Whitening

Opalescentie Instructies voor tanden Whitening

 
Who Needs Opalescentie instructies?
Het is normaal conventie voor een whitening gel kit om te komen met volledige end-user instructies. Echter, er is een ongelukkige situatie waarin Opalescentie instructies niet worden geleverd met een aantal Opalescentie producten, omdat deze kits die oorspronkelijk bedoeld waren om te worden gedistribueerd aan tandartsen te verkopen. Echter, veel van deze kits worden nu direct beschikbaar voor klanten zonder Opalescentie instructies (hoewel tegen sterk gereduceerde prijzen) en als gevolg daarvan, hebben veel klanten niet Opalescentie instructies met hun aankoop. Als dit uw situatie, of als je gewoon geïnteresseerd in de volle Opalescentie procedure zijn, zullen de instructies die hier nuttig zijn voor u, en omvatten elk Opalescentie carbamide peroxide concentratie (10%, 15%, 20% en 35%).
Opalescentie instructies stap-voor-stap
Stap 1: Spread gel in uw aangepaste bleken lade /houder met behulp van een maximum van de helft (1/2) tot een- derde (1/3) van een injectiespuit.
Stap 2: Poets je tanden, en steek beide laden (boven en onder) op je tanden. Desgewenst kunt u het proces met een dienblad op een tijdstip of alternatieve behandelingen tussen de boven- en onderkant.
Eventuele overtollige gel dat overloopt uit de lade op het tandvlees moeten worden verwijderd met een watje, tissue, zachte tandenborstel of schone vinger. Dit is belangrijk omdat langdurige blootstelling aan het tandvlees significante irritatie kunnen veroorzaken.
Opalescentie instructies stellen dat dit proces elke dag kan worden herhaald voor de duur van de behandeling, maar voor gevoelige tanden raden we ten minste om de andere dag om uw tanden en tandvlees tijd om te herstellen geven. Er is echt geen haast en de afstand van de behandeling zal meer comfort te bieden zonder negatieve effecten
Stap 3:. Voor Opalescentie 10% en 15%, verwijder de bak na een maximum van 4 tot 6 uur tijdens dag of 8 tot 10 uur 's nachts.
Voor Opalescentie 20%, verwijder de lade na 2 tot 4 uur gedurende de dag en 's nachts alleen rekening houden met de behandeling als uw tanden de concentratie 20% goed kan verdragen. Hoewel de norm Opalescence instructies dit niet bevatten, op basis van feedback van klanten, hebben we niet een 's nachts exposure voor de eerste paar behandelingen raden totdat je kortere looptijden hebben geprobeerd en vastgesteld dat uw tanden en tandvlees gevoeligheid is draaglijk.

Voor Opalescentie 35%, verwijder de bak na een maximum van 30 minuten. Volgens Opalescentie instructies, kan de 35% behandeling worden gedaan tot twee keer per dag, maar als je te veel ongemak ervaren, raden wij slechts eenmaal per dag om buitensporige tand en tandvlees irritatie te voorkomen.

Stap 4: Na het verwijderen van de laden, je tanden poetsen normaal. Spoel daarna de bakken in koud water (er rekening mee dat warm water kan kromtrekken of vervormen bepaalde soorten bleken trays) en bewaar ze op een koele plaats uit de zon.

duur van de behandeling
Dit is een veel voorkomende vraag: hoe lang moet je blijven Opalescentie gebruiken. In feite is er niets in de Opalescence instructies over de duur. Uw tandarts zou zijn gekomen met een schatting, maar eigenlijk is het aan jou. Als de gel voor u werkt, zolang de gevoeligheid of irritatie zijn aanvaardbaar of te verwaarlozen, dan kunt u dit product te gebruiken totdat u de gewenste witheid te bereiken. Kortom, hier is de enige Opalescence instructies we kunnen geven over de duur: deze blijven gebruiken totdat u de gewenste resultaten te bereiken.
Nadat u de behandeling hebt voltooid, zult u waarschijnlijk willen een touch-up behandeling doen om zo vaak naar uw parelwitte tanden te behouden. tanden iedereen zijn anders als gevolg van vele factoren, dus het is aan u en /of uw tandarts te zien hoe Opalescentie het beste werkt voor jou. Bijvoorbeeld, om de zes maanden die je zou willen om de behandeling te hervatten voor meerdere dagen. Echter, omdat er geen Opalescentie instructies op dit specifieke punt, doe het touch-up behandelingen als het je past en veel succes met je tanden bleken!