Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Dental Health Care Made Easy

Dental Health Care Made Easy

 
Ideally, begint een goede tandheelkundige zorg zodra je tanden. Natuurlijk, als je dit artikel leest, heb je goed doorstaan ​​die eerste fase. Maar geen zorgen te maken, een goede mondhygiëne kan zo vroeg als nu al mee beginnen. In het beste geval zou je borstel, floss en spoel drie keer per dag of in het slechtste geval eenmaal per dag. Uw tandheelkundige materialen zijn weinig en niet erg duur. De aanbevolen items zijn tandpasta, tandenborstel, tandzijde en mondwater. Zo simpel als deze lijst is, is elk item moet een beetje begrip voor zijn persoonlijke voordeel voor u - de gebruiker
De functie van tandpasta is om je tanden schoon te maken, helpen bij het voorkomen glazuur verval en tandsteen te bestrijden. en de vorming van tandplak. Voor individuen met gevoelige tanden en tandvlees, beide veroorzaakt door erosie glazuur en dentine blootgesteld, het gebruik tandpasta voor gevoelige tanden aanbevolen. Bovendien, tandpasta's zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en sterktes voor specifieke doelgebieden, zoals het verwijderen van vlekken, whitening macht, ademen enhancement, etc.
Zowel handmatige en elektrische tandenborstels, zoals tandpasta's, zijn er in verschillende stijlen die gericht zijn op specifieke orale condities. Handmatige borstels zijn verkrijgbaar in kinderen en volwassen maten met zacht, medium of hard borstelharen evenals de borstel gedeelte ingesteld op verschillende hoeken om uw individuele mond beter te kunnen bedienen. Elektrische borstels zijn hoog aangedreven haren die in staat zijn om los te maken en verwijder meer plaque in gebieden die moeilijk te bereiken zijn voor handmatige borstels zijn zijn. Uw tandarts kan u helpen bij uw keuze.
Dental floss helpt u om gezond tandvlees te behouden, bacteriën te verminderen en te verwijderen deeltjes die vast komen te zitten tussen de tanden. Flossen is een component van de totale tandenpoetsen ervaring. Naast flossen met elke borstelen, kunt u flosdraad gebruiken na elke maaltijd om ervoor te zorgen geen voedsel blijft ingediend tussen je tanden. Floss kan worden geboend of unwaxed, een eenvoudige draad of een multi-functionele thread met een stijve deel voor het krijgen van tussen uw tanden, een deel opgevangen voor het krijgen in een groter gebied en een deel eenvoudige draad voor het krijgen in krappe ruimtes.

mondwater is een multifunctioneel product. Er zijn spoelen voor zowat alle mond conditie. Er zijn spoelen voor pre borstelen helpt bij het losmaken en elimineren plaque bacteriën, na borstelen tot het behoud van de voordelen van de tandpasta gebruikt, ademverfrissers, droge mond of overmatige speeksel, enz
de beloning voor uw inspanningen geleverd tijdens uw zes maanden tandheelkundige controle als er geen nieuwe tand of tandvlees problemen worden gevonden en eventuele eerdere problemen zijn het verbeteren of opgelost.