Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Functies en voordelen van Oral B Opzetborstels

Functies en voordelen van Oral B Opzetborstels

 
Elektrische tandenborstels worden vaak opgeladen met behulp van een plug-in adapter die laadt de ingebouwde batterij wanneer deze leeg raakt. Er zijn andere functies die elektrische tandenborstels anders handtandenborstels te maken. Elektrische tandenborstels komen meestal met afneembare tandenborstel koppen, zoals de Oral B opzetborstels. Opzetborstels zijn vervangbaar. Oral B opzetborstels en andere tandenborstel koppen moeten worden vervangen eens per drie maanden, en je hoeft alleen maar het hoofd van de tandenborstel te vervangen. Het lichaam van de tandenborstel kan worden gebruikt voor vele jaren. Dit maakt elektrisch oplaadbare tandenborstels beter voor het milieu dan de batterij aangedreven tandenborstels, waar je weg moet gooien de batterijen zodra ze zijn gestorven.
Andere kenmerken om uit te kijken in elektrische tandenborstels omvatten de mogelijkheid om sonisch en ultrasoon reinigen. Sommige tandenborstels hebben deze mogelijkheid. Deze tandenborstels gebruiken geluidstrillingen via tanden om plaque te vernietigen en het oppervlak van de tanden reinigen. Ultrasone tandenborstels trillen nog sneller om de opbouw van plaque van de tanden te verwijderen. Deze tandenborstels duurder dan normale elektrische tandenborstels, vanwege de sonische werking van de borstel. Experts zijn niet zeker of deze tandenborstels reinigen van de tanden beter dan reguliere elektrische tandenborstels.
Sommige elektrische tandenborstels worden geleverd met timers, zodat u kunt zien hoe lang je borstelt voor. Experts raden u aan je tanden poetst voor een minimum van twee minuten. Elektrische tandenborstels met deze functie u vertellen wanneer u de termijn die piepen of trillen hebben bereikt. Sommige elektrische tandenborstels laten weten hoe lang te besteden aan afzonderlijke gebieden van uw mond. Andere tandenborstels voorzichtig stijgen in macht over de tijd, zodat u kunt wennen aan de werking van de tandenborstel.
elektrische tandenborstels kunnen komen met druksensoren die je weerhouden duwen te hard op je tanden en beschadiging van uw tanden en tandvlees. Sommige tandenborstels hebben een sensor die u waarschuwt als u te drukken te veel, zodat je de druk om uw tandvlees te beschermen kunnen ontspannen. Andere elektrische tandenborstels komen met verschillende modi, zodat u speciale instellingen kunt kiezen, afhankelijk van het type van uw tanden. Deze modi zijn gericht op profiteren gevoelige tanden, of ze helpen ophelderen en uw tanden witter of masseer je tandvlees. Veel elektrische tandenborstels hebben soft-grip handvatten die de trillingen voel je je door middel van je hand te verminderen wanneer u de borstel. Deze tandenborstels zijn over het algemeen meer comfortabel te houden en het gemakkelijker maken om te poetsen voor de volledige aanbevolen tijd.
opzetborstels Direct verkoopt goedkope Oral B opzetborstels online en staat garant voor compatibiliteit met uw Oral B tandenborstel. Bezoek http://www.toothbrushheadsdirect.co.uk de meest concurrerende prijzen te bekijken en te genieten van gratis levering aan elk adres in het VK.