Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Teeth Whitening Side Effects - Waarom je tanden Hurt Na Bleken En How To It

Teeth Whitening Side Effects - Waarom je tanden Hurt Na Bleken En How To It

 
Millions van mensen over de hele wereld te vermijden hebben nu hadden hun tanden gebleekt. De meeste hebben geen minpunten significant genoeg om hen ervan te weerhouden opnieuw bleken te ervaren. Het bleken van tanden is uitgegroeid tot een van de meest voorkomende procedures uitgevoerd in de moderne tandheelkunde. Echter, zoals bij elke medische ingreep kunnen er een aantal bijwerkingen. De meeste zijn kleine, maar het oneigenlijk gebruik van over de toonbank whitening producten zoals peroxide gels kan de gevoeligheid, pijn en zelfs chemische brandwonden veroorzaken.
Wat zijn de bijwerkingen van uw tanden whitening?

De belangrijkste bijwerking van het bleken van tanden wordt verhoogd gevoelige tanden. Dit is de meest ervaren nadeel van tandheelkundige bleken met peroxide. Dit betekent dat u wat ongemak zult ervaren wanneer uw tanden worden blootgesteld aan extreme temperaturen, zoals wanneer je ijs of warme soep te eten. Gelukkig is dit tijdelijk, en zal enige tijd stoppen nadat u uw behandeling cursus met bleekgel te beëindigen. Tandpasta die peroxide voor een betere bleken geen gebruik maken van voldoende hoge concentraties van peroxide bevatten om deze bijwerking bij de meeste mensen veroorzaken.
Gum irritatie is de andere meest voorkomende bijwerking van whitening. Dit wordt veroorzaakt door het verkrijgen van de krachtige chemische stoffen in de whitening gels in contact met het tandvlees. De meeste professionele bleken van tanden behandelingen op het kantoor van een tandarts zal op maat gemaakte trays gebruiken om de gel in contact met je tanden te houden, terwijl het houden van uit de buurt van uw tandvlees. Sinds thuis whitening producten maken gebruik van one size fits all trays, kunt u eenvoudig uw tandvlees naar het bleekmiddel bloot door het vullen van de lade met teveel gel. Volg de aanwijzingen van de bleekgel je precies kopen zoals ze zijn geschreven en niet meer van toepassing dan een kleine druppelvormige kleine hoeveelheid om de lade. Dit zal u helpen voorkomen irriteren uw tandvlees.
Minder vaak voorkomende en gemakkelijk vermeden bijwerkingen van het bleken van tanden gels omvatten maagirritatie en misselijkheid van het slikken van de gel. Het beperken van het bedrag dat u te gebruiken en gewoon het vermijden van drinken en eten tijdens het witten zal dit te voorkomen. Helaas, gevoelige tanden is iets moeilijker om te voorkomen dat mensen gevoelig zijn voor het.
Waarom heeft Teeth Whitening Oorzaak Verhoogde gevoelige tanden?
Whitening gels die peroxide te gebruiken om het glazuur van bleken je tanden kan ook het openstellen van de poriën in de structuur van uw tanden, waardoor de binnenste dentine laag om uw voeding en drinken. Dentine bestaat uit kleine buisjes, de dentinetubuli en peroxide veroorzaakt een chemische reactie die opent deze buizen. Dit is wat de wortel zenuw van uw tand voor externe invloeden temperatuur bloot. Zelfs koude winterlucht kan pijnlijk gevoeligheid veroorzaken als u last heeft van deze bijwerking. De pijn zal doorgaan als de tand zenuw en dentine warm of koel terug naar lichaamstemperatuur, maar het ongemak kan een grote ergernis tot dan.
Als u weet dat u al last heeft van gevoelige tanden, gebruik een goede herstellende tandpasta om de structuur van uw tanden te verbeteren en de gevoeligheid te verminderen voor het begin van een thuis whitening behandeling. Overweeg het gebruik van een gel met een verminderde concentratie van peroxide om te proberen om de gevoeligheid neveneffect helemaal te vermijden, maar wees gewaarschuwd dat dit zal meer sessies nodig om je tanden witter te maken.
Zodra u de whitening resultaten hebt gekregen je wilde bereiken en je stoppen met het gebruik van de bleekgel, zal de verhoogde gevoeligheid te verminderen en uiteindelijk te staken. Indien de toename van tandheelkundige gevoeligheid voor u niet vervagen snel genoeg, gewoon beginnen met het gebruik van een herstellende tandpasta die fluoride en novamin bevat dagelijks naar uw gevoelige tanden te verminderen. Je zult in staat zijn om opnieuw te eten en te drinken wat je wilt zonder het ervaren ongemak. Houd in gedachten dat je zwaar gepigmenteerde voedingsmiddelen uit het kleuren van je tanden eens te houden moet vermijden, en de follow-up van de bleekgel behandeling met een goede whitening tandpasta om uw nieuwe, verbeterde glimlach op zoek naar groot te houden.

Waarom heeft Teeth whitening Oorzaak geïrriteerd tandvlees?
de hoge concentratie van de krachtige peroxide chemische gevonden in het bleken van tanden producten zoals gels en strips kan pijnlijk chemische brandwonden en irritatie veroorzaken als het peroxide wordt blootgesteld aan het zachte weefsel van uw tandvlees. Dit geïrriteerd tandvlees is meestal tijdelijk en stopt een paar dagen nadat u gebruik maken van de bleekgel beëindigen. Volg altijd de aanwijzingen van elke whitening producten zorgvuldig te kopen om je tanden witter te maken veilig en bijwerkingen te voorkomen. De belangrijkste tip om kauwgom irritatie te voorkomen is om ervoor te zorgen dat u alleen de hoeveelheid gel gespecificeerd in de richtingen te gebruiken en veeg de overtollige die uw tandvlees raakt. Meestal alles wat je nodig hebt is een kleine druppelvormige-sized bedrag per tand.
De trays die worden gebruikt met whitening gels kunnen tandvlees irriteren helemaal zelf, als het over de toonbank versies worden niet apart gemonteerd. De lade kan maximaal wrijven tegen het tandvlees, irritatie van de gevoelige weefsels. Het beperken van de hoeveelheid tijd die je de bak dragen kan deze hinder te verminderen, maar het zal meer sessies om je tanden witter te maken om de gewenste schaduw.
Verschillende mensen hebben verschillende reacties op de verschillende niveaus van peroxide gevonden in verschillende whitening producten. Als u zich zorgen over de bijwerkingen van peroxide whitening zijn, adviseer ik met behulp van strips of gels die een lagere concentratie van carbamide peroxide om kauwgom en tand irritatie te voorkomen. Hierdoor kunt u uw manier van werken tot aan de concentratie peroxide die u nodig hebt om je tanden witter te maken om het gewenste niveau, zonder onmiddellijk de aankoop van de sterkste peroxide product beschikbaar, die het meest kans op bijwerkingen.

Hoe kunt u voorkomen dat deze bijwerkingen en Still uw tanden witter?
Koop een gel van een goed beoordeeld en gerenommeerd bedrijf, bij voorkeur een die al haar producten in de Verenigde Staten maakt, net als mijn favoriete merk doet. Volg altijd de aanwijzingen precies zoals ze zijn geschreven, en niet overmatig de bleekgel. Vergeet niet dat het toevoegen van meer overvulling gel en de lade zal u niet wittere tanden te krijgen, maar zal uw tandvlees bloot aan gevaarlijke chemische brandwonden en irritatie! Denk aan de mogelijkheid om met behulp van een lage concentratie peroxide gel en je omhoog te werken om de concentratie die nodig is om de schaduw van witte tanden die u wenst. Vergeet niet dat zelfs het bleken bij een tandartspraktijk kan leiden tot pijnlijke of vervelende bijwerkingen, zoals een verhoogde gevoeligheid. Dit is slechts een bijproduct van de peroxide die wordt gebruikt door alle conventionele whitening methoden om uw tanden te bleken.