Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Beste Whitening behandelingen voor je tanden

Beste Whitening behandelingen voor je tanden

 
Teeth Whitening Opties
Bijna iedereen kunnen hun algemene verschijning en aantrekkelijkheid te verhogen door het bleken van hun tanden. Echter, het vinden van de beste whitening oplossing voor u kan een moeilijke, verwarrende, of ronduit pijnlijk zoektocht. Dit artikel zal betrekking hebben op de basisgegevens en de verschillen tussen sommige van de beste whitening tanden methoden die momenteel op de markt. Van bleken gels, in-office tanden bleken behandelingen, bleken strips, tandpasta en mondwater /spoelen, hopen we u een goed idee van wat de beste whitening methode voor u te geven. Dan, op basis van die beslissing, zult u in staat om specifieke behandelingen van dat type onderzoek om de perfecte producten voor uw tanden whitening behoeften. Wat volgt is een kort overzicht van de belangrijkste verschillen tussen de beste witter maken van tanden methoden
Beste Whitening Behandeling # 1:. In-Office Bleaching
Een in-office tanden bleken behandeling gewoonlijk een krachtige gel gebaseerde behandeling uitgevoerd door een specialist of tandarts bleken. Dit is de duurste optie met de laagste schattingen rond de $ 300, maar vaak gaat meer dan $ 1000. Het kan ook leiden tot sterke tanden en tandvlees gevoeligheid voor de uren of dagen na de behandeling. Toch kan een in-office bleken zo kort als een 45 minuten durende sessie en kan de resultaten gelijk zijn aan een volledige thuis bleekgel regime te bieden. Een in-office behandeling kan de beste whitening optie voor u als uw tanden en tandvlees zijn relatief ongevoelig, moet je krachtige whitening resultaten snel, je hebt een drukke dagelijkse schema, en geld is niet belangrijk punt van zorg.

Best Whitening Treatment # 2: bleekgel
een at-home bleekgel behandeling is een van de meest krachtige opties met resultaten die gelijk is aan een in-office bleken. De volledige gel regime zal ongeveer twee volle weken in beslag nemen, waarbij dagelijkse behandelingen, variërend van 15 minuten tot 6-8 uur ( 's nachts). Een gel behandeling laat een significante hoeveelheid individuele regeling van het vermogen van de gel en is waarschijnlijk de beste whitening behandeling voor iedereen die sterke whitening resultaten, maar kan enigszins gevoelige tanden en tandvlees. Zelfs met een hoge kwaliteit aangepaste trays, een volledige gel behandeling kost aanzienlijk minder dan de optie in-office. Als u een krachtige whitening behandeling nodig en kan de behandelingstijd passen in uw planning, bleekgel is waarschijnlijk de beste whitening behandeling voor u, omdat u de kracht van de gel kan overeenkomen met je tanden gevoeligheid.
Beste Whitening Treatment # 3: Tandpasta en spoelen
Dit is de minst krachtige whitening behandeling, maar ook de eenvoudigste en meest pijnloos. Deze tandpasta, mondwater /spoelt de neiging om producten van hoge kwaliteit in het algemeen en zijn bedoeld om uw normale tanden en mondhygiëne producten te vervangen. Dit is de beste whitening oplossing voor iemand die graag wittere tanden, maar is niet in een bepaalde haast, die wil om hun reeds parelwitte tanden, of die gewoon niet willen om te gaan met een van de sterkere bleken opties te handhaven.

Beste Whitening Treatment # 4: het bleken van tanden strips
bleken strips zijn dun, meestal plastic strips bedekt met een tanden bleken oplossing die je op je tanden voor het aangewezen moment. Ze zijn snel toe te passen, snelwerkend, en handig. U kunt ze gebruiken tijdens uw woon-werkverkeer, op het werk, of zelfs tijdens het praten, zolang je niet tijdens de 15-30 minuten te eten elke dag dat het duurt om je tanden witter te maken door middel van bleken strips. Dit is waarschijnlijk de beste whitening oplossing voor iedereen met een drukke agenda, die een fatsoenlijk bleken die relatief gemakkelijk, goedkoop en pijnloos wil.
Zoeken Whitening optie voor u

Niet elke witten van tanden behandeling werkt voor iedereen. Alle van de tanden bleken of whitening behandeling methoden in dit artikel zijn effectief met een hoge tarieven van succes. Dat gezegd hebbende, is er geen enkele set van universele "best whitening 'producten of oplossingen voor iedereen. Iedereen heeft een andere set van tanden gebaseerd op een combinatie van leeftijd, genetica, milieu en voeding. Ook zijn diverse oorzaken tand kleuring of donkerder en zodoende zijn veel oplossingen. Dit is waarom we niet zomaar één enkele beste whitening behandeling. Ook verschillende oplossingen vereisen verschillende investeringen in tijd, geld en geduld, dus weer, kunnen we genoeg het belang van het vinden van je eigen beste whitening behandeling die is bij uitstek geschikt voor u niet genoeg benadrukken.
uw tanden whitening uw investering
Om de beste whitening oplossing te vinden, moet u uw deel dat voor het eerst begint met een beetje onderzoek te doen. Hopelijk dit korte overzicht heeft u een algemeen idee van wat je nodig hebt of in ieder geval van de beschikbare opties gegeven. Je moet nu wat meer onderzoek te doen naar de specifieke producten en behandelingen. Nadat u hebt gevonden en kocht een product dat lijkt goed voor je, de laatste stap is gewoon geduld en het gebruik van de behandeling zoals voorgeschreven. Er is altijd een kleine kans dat een bepaalde behandeling niet voor u zal werken om wat voor reden, maar nooit opgeven! Probeer een aantal andere behandelingen of producten die passen bij wat je nodig hebt en je zult snel vinden van de perfecte keuze voor u. Niets goeds is altijd gratis, maar zodra je de resultaten te zien zal je waarschijnlijk het erover eens dat het was de moeite waard de kosten, de tijd en het geduld. Het maakt niet uit wie je bent, niets verbetert je uiterlijk beter dan een heldere witte glimlach. Beste whitening succes aan u en uw glimlach!