Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Teeth Whitening: een bron van zelfvertrouwen

Teeth Whitening: een bron van zelfvertrouwen

 
Tanden bleken is bekend als tandheelkundige bleken. De kinderen tand is witter en helderder dan de tanden van volwassenen. De tanden verandert van kleur, samen met de toenemende leeftijd. Het wordt veroorzaakt door de verandering in minerale structuur van de tanden en het glazuur van de tanden wordt zeer poreus. De tanden zijn gekleurd om verschillende redenen door een aantal specifieke voedingsmiddelen, tabak en soms als gevolg van een bacteriële infectie. Medicijnen zoals tetracycline veroorzaakt ook vlekken op de tanden. De vlekken zijn ook gemaakt als gevolg van tandplak en tandsteen deposito's.
Het bleken van tanden zijn mogelijk door middel van verschillende methoden. Het kan worden gedaan door bleken strips, pen, gel en laser natuurlijke bleken. In vroeger tijden was het bleken van oudsher thuis gedaan. De blekende gel werd aangebracht op de tanden met behulp van dunne guard trays. Er zijn oxidatiemiddelen zoals carbamide peroxide op de markt voor het verbeteren van de tinten van de tanden. Bij interne verkleuring van de tanden interne bleken moet gebeuren. De vlekken veroorzaakt door het gebruik van geneesmiddelen zoals tetracycline kan niet worden verwijderd door de whitening.
Het bleken van de tanden vergroot het zelfvertrouwen van de persoon. Het uiterlijk van de persoon veranderingen en geeft een positieve indruk op het publiek. De procedure van tandheelkundige bleken niet haalbaar voor. Er zijn specifieke gevallen waarin het bleken van tanden moet worden vermeden omdat dit geen succes zal zijn. Hieronder vindt u de details voor het zelfde:
1.Ageing en zwangerschap Het bleken van tanden niet moet worden gedaan voor kinderen onder de leeftijd van 16. Dit wordt aanbevolen omdat de pulpakamer van de tand is in vergrote positie . Tanden bleken is ook niet aanbevolen voor vrouwen die zwanger zijn en borstvoeding geven.
2.Sensitive tanden en Allergische De persoon die gevoelige tanden, moet terugtrekkend tandvlees een voorafgaande toestemming van hun tandarts te krijgen voor het bleken van de tanden. De personen die gevoelig zijn voor allergieën moeten ook niet hun tanden witter te maken als het bleken poeder peroxide bevat.
3.Gum ziekte Mensen die lijden aan Gum ziekten, versleten glazuur en holtes moet nooit gaan voor het bleken van de tanden. De holten en het tandvlees worden behandeld alvorens het bleekproces wordt gedaan. De behandeling is noodzakelijk omdat de whitening oplossing het vervallen gedeelte komt waardoor een hoge gevoeligheid.
4.Mensen die hun tanden verwacht te worden veranderd in een nieuwe speciaal de rokers zijn zeer verward. Hoewel ze toevlucht tot witten, moeten ze onthouden van roken dan de vlekken kunnen worden verwijderd.