Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Sedatie Tandheelkunde - Ontspan Door Procedure met één pilletje

Sedatie Tandheelkunde - Ontspan Door Procedure met één pilletje

 
Als u een tandheelkundige fobie, kunnen sedatie tandheelkunde worden gebruikt om te helpen creëren een ontspannen behandeling vrij van angst. Deze all-too-common tandfobie voorkomt dat mensen ontvangen die nodig zijn routine tandheelkundige zorg, die mogelijk de gezondheid en de functionaliteit van hun mond en glimlach in gevaar kunnen brengen.
Sedatie tandheelkunde laat degenen die te bang zijn om de tandheelkundige zorg die ze nodig hebben om een ​​aantal tandheelkundige ingrepen met comfort en gemak ondergaan zoeken. Het is het proces gebruikt om een ​​ontspannen, gemakkelijk en rustig staat te vestigen door het gebruik van slaapmiddelen. De medicijnen maken zo'n comfortabele ervaring dat de meeste patiënten niet het bezoek herinneren. Het is alsof ze door de hele behandeling hebben geslapen.
Wat is Oral Sedatie?
Sedatieve drugs kunnen worden gebruikt om u in een rustige en ontspannen gemoedstoestand te zetten tijdens uw tandheelkundige procedure. Tranquillizers, depressiva of andere anti-angst geneesmiddelen kunnen worden toegepast in een aantal verschillende manieren. Traditioneel werden sedativa intraveneus toegepast of geïnjecteerd in je arm. Echter, als gevolg van de moderne innovaties, sedatie tandheelkunde is nu veiliger en effectiever dan ooit tevoren.
Een van de meest gebruikte typen van moderne oraal sedatie. Deze eenvoudige techniek vereist geen naalden en maakt u comfortabel genoeg dat je kan voelen als je door de hele procedure sliep voelen. Orale sedatie behoudt je bewustzijn te helpen de veiligheid en samenwerking in uw tandheelkundige werk te behouden. Het is niet hetzelfde als anestheticum en in veel gevallen een lokaal verdovingsmiddel moet worden bij de opening naast sedatie. Plaatselijke verdoving helpt om de pijn impulsen van het probleemgebied blokkeren en zal meestal worden aangebracht nadat je bent verdoofd.
Wie kan ontvangen Sedatie Tandheelkunde
Sedatie tandheelkunde is ideaal voor kandidaten die:?
* Vrees de bezienswaardigheden, geuren en geluiden van de tandarts
* Heeft u zeer gevoelige tanden of een slechte gag reflex
* Heeft u moeite om gevoelloos
* Hebben complexe tandheelkundige problemen
* Noodzaak van een heleboel tandheelkundige werk in een korte tijd
De voordelen van sedatie tandheelkunde
Sedatie tandheelkunde is veilig. Je zal niet bewusteloos zijn tijdens de behandeling, maar je zal worden in een diep ontspannen toestand. Er is geen noodzaak voor intraveneuze buizen of naalden, die een ontspannende voeren voor die naalden vrezen. Sedatie tandheelkunde is ook pijnloos. U zult geen pijn voelen, terwijl in de tandartsstoel, en je zal weinig tot geen geheugen van de ervaring.
Daarnaast sedatie tandheelkunde is flexibel. Afhankelijk van de behandeling die u ontvangt, kan sedatie tandheelkunde u helpen om ontspannen te blijven voor twee tot zes uur. Veel tandheelkundige ingrepen hebben eerder nodig meerdere bezoeken aan te vullen, maar met sedatie tandheelkunde veel van die procedures in een eenvoudig bezoek kan worden afgerond.
Dr. Gilbert, uw El Paso sedatie tandarts, kunnen complexe tandheelkundige behandelingen te voltooien in slechts één bezoek. Van het vervangen van kronen of bruggen, het plaatsen van facings, het verbeteren van de gezondheid van uw tandvlees en uw tanden whitening, kunt u de behandeling krijgen, terwijl de resterende comfortabel ontspannen met sedatie tandheelkunde. U hoeft niet langer te vrezen ontvangen van behandelingen voor uw tandheelkundige kwalen.