Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Vijf Basic Tips voor een juiste Borstelen

Vijf Basic Tips voor een juiste Borstelen

 
Om uw glimlach te behouden en het gezond en die tanden wit, is het raadzaam dat je je tanden poetst gedurende ten minste twee minuten, twee keer per dag. Veel mensen volgen deze aanbeveling, maar soms is de methode die ze gebruiken om hun tanden te poetsen is het probleem, niet dat ze Arent poetsen.
Het wordt vaak niet begrepen dat het poetsen te hard, met een slechte of tandenborstel met een tandpasta die doesnt hebben fluoride, zo veel problemen kan veroorzaken als niet borstelen. Tandvleesontsteking of gingivitis, kan worden veroorzaakt door schade aan het tandvlees dat door gebruik van een tandenborstel die te hard of borstelen met slechte techniek. Wie zou denken? Net wanneer je denkt dat je doet een goede zaak, kom je erachter dat je kunnen veroorzaken meer kwaad dan goed.
Om u te helpen te leren om correct te zorgen voor je tanden, lezen we op en vond deze zes tips om te helpen verduidelijken goed en kwaad.
1. Met een goede uitrusting:
Gebruik een medium of zachte borstel met een handvat die goed past in de hand. Zorg ervoor dat borstel vervangen elke 30 tot 60 dagen. Vergeet niet als je ziek gooien de borstel om te voorkomen dat deze bacteriën blijven hangen.
2. Gebruik de juiste Borstelen Techniek:
Borstelen te hard terugtrekkend tandvlees en gevoelige tanden kan veroorzaken. Zorg ervoor dat u uw penseel te houden op ongeveer een hoek van 45 graden aan uw tandvlees. Borstel van het tandvlees naar de kauwen oppervlak van uw tanden in het kort, zacht, vegen beroertes. Gebruik deze techniek om de binnen- en buitenkant van de tanden op de bovenste en onderste kaken.
3. Speciale aandacht voor de kiezen: Belgique Om effectief te reinigen van uw kiezen, houdt u de tandenborstel horizontale en reinig de kauwen oppervlak van de kiezen aan de boven- en onderkant. Zorg ervoor dat u bijzondere aandacht te besteden om binnen te komen tussen alle van de groeven en spleten van uw tanden. Gebruik een cirkelvormige beweging om het interieur en de buitenkant schoon te maken.
4. Vergeet niet je tong en het dak van uw mond:
Het is belangrijk om ook de tong en het dak van uw mond schoon te maken om de etensresten en zuren die bouwen daar ook verwijderen. Gebruik een zwaaiende beweging met de haren van je brush. Sommige zelfs tandenborstels hebben een speciaal materiaal aan de achterzijde van de tandenborstel te gebruiken om deze gebieden te reinigen.
5. Borstel voor minstens 2 minuten:
Soms is een minuut is voor altijd, en als je dit borstelen lijkt vaak waar. Gebruik een timer op je telefoon, of speel je favoriete liedje om u te helpen weten hoe lang je borstel. Dit is vooral van belang met kleine kinderen die net leren goede tandheelkundige praktijken en denken vaak dat een uithaal van de tanden is genoeg.
Onze hoop is dat de invoering van deze borstelen basics in een eenvoudige lijst geeft je een geven kleine herinnering en helpen u die glimlach wit en gezond te houden.