Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > De Perio -? Cardio aansluit- Wat is het verband

De Perio -? Cardio aansluit- Wat is het verband

 
With een jaar achter ons, en een nieuw jaar voor ons, nu is het tijd om extra zorg van uw mondelinge gezondheid nemen om verder te voorkomen dat de ontwikkeling van de algehele gezondheid complicaties. Als je borstel, floss, en volg alle van de geboden van uw tandarts voor gezonde tanden en tandvlees - ga zo door! Maar wist u dat die mond-gezonde gewoonten ook je hart kan gezond te houden, ook?
Onderzoek heeft uitgewezen dat er een verrassend groot aantal verbindingen tussen de gezondheid van uw mond en je hart. Sterker nog, we weten nu dat mensen die tandvleesontsteking ontwikkelen zijn bijna twee keer zoveel kans op hart-en vaatziekten hebben. Als onderzoekers verder te achterhalen van de precieze verband tussen de gezondheid van uw tanden en je lichaam, is het belangrijk om een ​​goede verzorging van uw tanden en tandvlees te nemen, zowel thuis als met regelmatige bezoeken aan de tandarts.
Ken de vroege tekenen van tandvleesaandoeningen
Uw risico voor tandvleesontsteking neemt toe naarmate je ouder wordt, maar het verblijf op de top van uw tandheelkundige gezondheid moet beginnen als je een kind. Regelmatig poetsen, flossen en tandheelkundige check-ups kan u helpen tandvleesaandoeningen op afstand te houden.
Als u één van deze symptomen opmerkt, laat uw tandarts onmiddellijk weten als ze zouden kunnen worden waarschuwingsborden van tandvleesaandoeningen:
* Zure smaak in de mond
* Aanhoudende slechte adem
* Bloeden tandvlees
* gezwollen, gevoelig tandvlees
* Losse tanden
* Gevoelige tanden
* Pijn bij het kauwen
tandvleesaandoeningen : behandeling en preventie van verdere ontwikkeling
Zelfs met een perfecte huis hygiëne, na verloop van tijd plaque kan hechten aan de tanden en verharden. De plaquette zal vormen in moeilijk bereikbare plaatsen, het maken van zakken waar de bacteriën kunnen groeien, en vereisen een professionele schoonmaakbeurt van uw tandarts. De overmaat ophoping van bacteriën veroorzaakt parodontale weefsels ontstoken raken, waardoor gingivitis - de eerste stap om parodontitis. Indien onbehandeld, zal gingivitis ontwikkelen tot parodontitis, een chronische aandoening.
Afhankelijk van de ernst van de parodontitis, zal de behandeling variëren. Voor milde gevallen scaling en rootplaning vaak aanbevolen naast het creëren van nieuwe mondhygiëne gewoonten om herhaling te voorkomen. Het is ook belangrijk om follow-up met de tandarts voor een evaluatie van de verbetering van orale gezondheid bevestigen. Matige gevallen zal vaak de toevoeging van lokale en /of systemische antibiotica, evenals vaker gepland hygiëne afspraken met uw tandarts te helpen bij het beheren van de ziekte.
De Link tussen je hart en je mond
Een van de belangrijkste verbindingen tussen mondgezondheid en systemische gezondheid is de gezondheid van je hart. Chronische tandvleesontsteking is aangetoond dat leiden tot de ontwikkeling van hartziekte wegens de mond is de route voor beschadiging organismen de rest van het lichaam. Studies tonen aan dat de mondgezondheid waarschuwingsborden voor hart-en vaatziekten kan bieden, en kan worden geïdentificeerd door middel van een bezoek aan uw tandarts in Encino.
Volgens de AGD, juiste diagnose en behandeling van tanden en tandvlees infecties bij patiënten met een voorgeschiedenis van hartziekte hebben geleid tot een daling van de bloeddruk medicijnen en een betere algemene gezondheid.
Bescherm je mond en je kunt helpen bij de bescherming van de ontwikkeling van andere systemische gezondheidsproblemen in verband met uw mondgezondheid. Handhaaf regelmatige bezoeken aan de tandarts met je Encino, CA tandarts op het juiste spoor te blijven om een ​​gezond glimlach en lichaam dit nieuwe jaar.