Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Bescherm uzelf tegen Tandvleesaandoeningen Disease De Easy Way

Bescherm uzelf tegen Tandvleesaandoeningen Disease De Easy Way

 
Gum is niet prettig, maar het is vrij gebruikelijk. Slechte voeding, onregelmatige poetsen en flossen niet zijn enkele van de meest voorkomende oorzaken van tandvleesaandoeningen. Drukke levensstijl vaak toe leiden dat we vergeten borstelen of om die extra lolly zak hebben gedurende de dag. Bepaalde voedingsmiddelen zeker leiden tot verval en ziekte indien regelmatig gegeten, en het vermijden van de tandarts is niet goed.
Toch, dit zijn enkele van de meest voorkomende fouten die we maken als het gaat om onze tandheelkundige gezondheid. Als u een grote glimlach en gezond tandvlees wilt, dan alles wat er nodig is een beetje zorg en aandacht. Plaque en verval te bouwen snel, maar kan ook gemakkelijk worden verwijderd, zolang je hebt een grondige reiniging routine.
Vermijd de noodzaak van een tandheelkundig implantaat. Volg deze stappen om een ​​betere tandheelkundige gezondheid en een stralende glimlach.
1. Borstel regelmatig. Dit betekent borstelen ten minste tweemaal per dag, bij voorkeur na elke maaltijd. Zorg ervoor dat wanneer je borstel, ga je aan de overkant van de tanden in een cirkelvormige beweging en probeer niet te hard drukken. Zorg ervoor dat u fluoride tandpasta en borstel te gebruiken voor ongeveer 3 minuten per keer om echt een goed schoon. Er zijn verschillende smaken tandpasta's op de markt, maar kies er een die je leuk vindt. Tandenpoetsen regelmatig is het belangrijkste wat je kunt doen om te helpen met gezonde tanden en tandvlees. Zelfs als je niets anders te doen, deze stap is de meest cruciale.
2. Bezoek de tandarts vaak. Deze wordt om de zes maanden aanbevolen. Een bezoek aan de tandarts hoeft niet om een ​​grote enge ding. Het is belangrijk om te controleren op uw tandheelkundige gezondheid en het voorkomen van tandvleesaandoeningen. U kunt ook uw tandarts te spreken over manieren om je tanden te beschermen tegen verval, met producten zoals tanddichtingsproducten. Een stralende glimlach is voorzien van reguliere zorg, zodat een bezoek aan uw tandarts om de zes maanden en geniet van een gezondere glimlach. Als u een tandarts die je echt leuk vindt, dan heb je meer kans vertrouwen regelmatig een bezoek aan te voelen en het zal niet altijd te zijn de gevreesde maar noodzakelijke reis.
3. Vervang je tandenborstel. Experts raden u aan uw tandenborstel te vervangen om de drie of vier maanden, dus als je tandenborstel is een beetje oud en moe, de tijd om een ​​nieuwe te krijgen en te vervangen dan regelmatig. Voor de kinderen, kunt u nieuwigheid tandenborstels met stripfiguren of mooie kleuren krijgen om hen aan te moedigen hun tandenborstel regelmatig te gebruiken.
4. Flossen weg. Het wordt aanbevolen dat je één keer per dag flossen, en neem de tijd om het goed te doen. Flossen is een van de beste manieren om voedsel en plaque te verwijderen van tussen de tanden. Het bereikt ook alle gebieden die uw tandenborstel niet kan bereiken. Enkele eenvoudige tips over hoe om correct te flossen zijn om te beginnen met de top tanden, dan is de bodem, en wees niet te duwen te hard of anders je zou kunnen uw tandvlees verwonden. U kunt ook een antibacterieel mondwater gebruiken om met afwerking voor extra bescherming.
5. Verminder de hoeveelheid frisdranken en zoete voedingsmiddelen die je verbruikt. Ja, frisdranken en lollies zijn mooi, en ja, zetmeelrijke voedingsmiddelen, zoals chips en crackers zijn ook erg verleidelijk. Maar het is deze voedingsmiddelen en dranken die je problemen kan veroorzaken. Borstelen na snacks kan helpen, zoals het vermijden van de lengte van de tijd in de mond, dus bijvoorbeeld een zoet als een snoepje zuigen zal meer problemen dan iets dat je sneller eten veroorzaken.
6. In tegenstelling, voedingsmiddelen die rijk aan zink, magnesium en ijzer zijn goed voor u en uw tanden, omdat ze helpen beschermen tanden en botten. Vitamine B helpt met de gezondheid van het tandvlees en vitamine D ziet er ook na uw tanden en botten.
Gum ziekte is een zeer vermijdbare ziekte, als je weet hoe het verzorgen van uw tanden en tandvlees. De noodzaak van een tandheelkundig implantaat kan sterk worden gereduceerd met een aantal eenvoudige stappen, zoals hier beschreven. Als onze glimlach is wat de mensen eerst zien, dan is het zinvol om goede zorg te dragen voor het en investeren in uw gezondheid. In het Verenigd Koninkrijk, tandheelkundige praktijken in Lincolnshire hebben een degelijke reputatie voor het helpen om te voorkomen dat tandvleesaandoeningen met tandheelkundige implantaten. Als u op zoek bent naar een tandheelkundige praktijk Lincolnshire is de juiste plek om te gaan.