Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Temporomandibulair Disorders- Zet een einde aan de dagelijkse sleur

Temporomandibulair Disorders- Zet een einde aan de dagelijkse sleur

 
Doet het pijn als je kauwt, wijd open om te gapen of praten? Heeft u pijn of pijn in de voorkant van het oor, in de kaak spier, wang, tanden of tempels? Heeft uw kaak vast komt te zitten of vergrendeld zoals u het openen? Als u ja antwoordde op een van deze vragen, kunt u een kaakgewricht stoornis, of TMD, dat is een groep van aandoeningen, vaak pijnlijke, dat het kaakgewricht beïnvloeden. Het is een term die wordt gebruikt om een ​​groep van symptomen zoals hoofdpijn, pijn in het gelaat, kaakpijn, pijnlijke beschrijven, gechipt, gebroken, of versleten tanden te klikken of popping in de kaak, en beperkte de kaak beweging.
In veel gevallen, mensen die lijden aan TMD rapporteren chronische pijn in de kaak, tanden, gezicht, hoofd, nek, schouders of rug - of een combinatie van deze gebieden. Snurken, tandengeknars, frequente oorinfecties en een beperkte luchtweg zijn andere problemen in verband met TMD en het kaakgewricht (TMJ).
kaakgewrichtsklachten: Wat u moet weten
De kaakgewricht zijn de punten waar de onderkaak hecht aan de schedel, en behoren tot de meest complexe gewrichten in het menselijk anatomie. Als je kaak klikt of knalt, kan dit een teken zijn van TMJ stoornis. Gezamenlijke radio- is een van de meest bekende tekenen van TMJ aandoeningen.
Tussen de vijf en tien procent van de Amerikanen lijden aan TMJ symptomen die enige vorm van behandeling. De Academie voor Algemeen Tandheelkunde schat dat meer dan 10 miljoen Amerikanen lijden aan TMD en voorspelt dat maar liefst 65-85 procent een soort van TMD symptomen zullen ervaren in hun leven. TMJ symptomen zijn onder meer: ​​
* klikken en /of moeilijkheden bij het openen en sluiten van uw mond
* Frequent hoofdpijn
* Nek en /of pijn in de schouder
* Gevoelige tanden wanneer geen gebitsproblemen kan worden gevonden
* Jaw pijn of stijve kaak bij het kauwen, bijten, eten of gapen
* Oorpijn zonder een infectie
Stress en TMD: Verminder Stress naar Lessen Pain
tijdens stressvolle perioden, waarin TMD symptomen verschijnen, wordt vaak geadviseerd om te voorkomen kauwgom en selecteren zachter voedingsmiddelen op het gebruik van de kaakspieren verlagen. Als u zich gestrest, plaats je tong tussen je tanden, of aan de bovenkant van je mond, om je tanden uit elkaar te houden. Mensen die hoofd en nek trauma te ervaren tijdens een auto-ongeluk nodig hebben om hun tandarts om hun kaak gecontroleerd TMD symptomen.
Stress is de belangrijkste factor in de TMD symptomen. Tenzij je kaak of het gezicht raakte de voorruit, het stuurwiel of een ander object, is er geen fysieke correlatie tussen TMD en whiplash. Stress vermindert, zo zal je pijn. Kaakgewricht stoornis beschrijft een verscheidenheid van factoren die kaakspieren, kaakgewricht (TMJ) en zenuwen in verband met chronische pijn in het gelaat beïnvloeden. Symptomen kunnen voorkomen op één of beide zijden van het gezicht, hoofd of kaak, en ontstaan ​​na een verwonding.
Wanneer mensen hebben een veel verantwoordelijkheid, kan stress te manifesteren met TMD symptomen zonder het te beseffen. Over korte periodes, de gewoonte is niet schadelijk, maar langdurig slijpen of klemmen kan pijn van de kaak veroorzaken. Zien waar uw stress vandaan komt, te verminderen en zelfs elimineren. Het zal je tanden te redden van slijtage en stoppen met hoofdpijn.
TMD Behandeling Opties
Hoewel er geen enkele behandeling voor TMD, zijn er verschillende behandelingen die u kunt volgen die kunnen uw symptomen drastisch verminderen. Uw Chico tandarts kan aanbevelen een of meer van de volgende:
* Proberen om spierspasmen en pijn door het toepassen van vochtige warmte of het nemen van medicatie te elimineren
* Vermindering van de schadelijke effecten van balde en slijpen door het dragen van een toestel soms. riep een hapje plaat of spalk.
* leren ontspanningstechnieken om te helpen controle spierspanning in de kaak.
* Wanneer de kaak gewrichten worden aangetast en andere behandelingen het ongelijk zijn gesteld, kan kaak gezamenlijke operatie worden aanbevolen.
Zodra kaakgewrichtsklachten correct gediagnosticeerd juiste behandeling kan worden verstrekt. Praat met uw tandarts in Chico vandaag nog voor verdere diagnostiek en voor meer informatie over kaakgewrichtsklachten en hoe ze invloed hebben op uw beet.