Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Met behulp van Teeth Whitening Kits To A Brighter Smile Krijg

Met behulp van Teeth Whitening Kits To A Brighter Smile Krijg

 
Het krijgen van een wittere, stralende glimlach is het belangrijk om een ​​heleboel mensen deze dagen. Dat is de reden waarom het bleken van tanden kits zo populair zijn geworden. Het is een gemakkelijke en goedkope manier om een ​​gezonder uitziende glimlach te krijgen.
Er zijn vele redenen waarom mensen hebben gele tanden. Sommige vlekken veroorzaakt door koffie of thee, zijn andere veroorzaakt door bepaalde medicijnen of door roken. Veel mensen weer naar de tandarts voor hulp bij het maken van hun tanden weer wit. Tandartsen kunnen doen in het kantoor whitening behandelingen, maar ze zijn meestal duurder dan thuis kits. Soms kun je door een whitening kit van uw tandarts en neem het mee naar huis om te gebruiken.
Teeth whitening kits zijn populair omdat ze zijn makkelijk te gebruiken en erg handig. In plaats van om tijd te nemen uit uw dag te gaan naar de tandarts, dan kunt u de whitening kit te gebruiken in uw eigen tijd. De kits bestaan ​​meestal uit een bitje en enkele gel. De gel is de stof die de tanden witter te maken. Het bevat gewoonlijk een bleekmiddel dat het glazuur doordringt en veroorzaakt het te verlichten. Waterstofperoxide en carbamide peroxide zijn de meest gebruikte bleekmiddelen voor het bleken van tanden. De tandarts maakt gebruik van een hogere concentratie van deze stoffen, zodat u kunt meestal behalen snellere resultaten. Maar zoals eerder gezegd, is meestal duurder om de tandarts doen tanden whitening. Thuis, je gewoon de lade met de gel te vullen en plaats het in je mond voor een bepaalde tijd. Het kan zijn dat dit een aantal keren herhalen voordat u uw gewenste resultaten te bereiken. Mensen kunnen hun tanden witter te maken, terwijl ze tv kijken, terwijl sommige laat het in een nacht. Zorg ervoor dat u de instructies te volgen op je tanden bleken kits om de beste resultaten te krijgen.
Sommige tandenbleekwaters kan leiden tot de tanden om extra gevoelig voor warme en koude gerechten en drankjes worden. Dit komt omdat het gebruikt om de tanden te bleken chemische nogal schurend zijn en breken het tandglazuur. Daarom is het niet aan te raden om je tanden witter te maken elke dag voor langere tijd. U kunt kopen over de toonbank tandpasta's die zullen helpen met de tanden gevoeligheid of praten met uw tandarts over andere manieren om uw gevoelige tanden te helpen.
Naast het gebruik van uw tanden whitening kits, moet u uw tanden te poetsen en vaak bezuinigen op voedsel dat de tanden zoals koffie en wijn vlek. Anders zal je gewoon worden ongedaan maken van de resultaten die je net uit je tanden bleken kit.