Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Verschillende Types van Teeth Whitening Kits

Verschillende Types van Teeth Whitening Kits

 
If je moe bent van uw glimlach het niet zo wit als je het zou willen, kan je in overweging genomen hebben geprobeerd een van de doe-het-zelf bleken van tanden kits. Er zijn drie populaire stijlen van whitening kits die u kunt vinden op de markt van vandaag, en deze zijn kits die strips, pennen of gels gebruiken.
Wanneer u op zoek bent naar het bleken van tanden kits, je wilt selecteer een product dat niet alleen bleekt tanden maar ook gebruiksvriendelijk en niet een arm en een been kosten. Er zijn zowel minder- en duurdere kits in elk van de rassen, dus te begrijpen hoe ze werken kan u helpen komen tot een beslissing welke van de verschillende stijlen van tanden bleken kits het beste werkt voor jou.
< br /> Whitening strips zijn een zeer populaire methode om wittere tanden. Deze strips hebben een drager die afgepeld zodat ze kunnen worden bevestigd aan de tanden. Je laat ze op je tanden voor een bepaalde tijd op basis van de instructies die bij de whitening strips. De behandeling kan vereisen dat de procedure per dag herhaald een aantal keren gedurende een tijdsperiode. Zo kan het nodig zijn om de procedure van het plaatsen van de strips op je tanden twee keer per dag gedurende tien dagen volgen. Meestal zal er een indicatie in de instructies hoe lang je nodig hebt om het proces voort te zetten om een ​​zekere mate van witheid te krijgen -. Zoals tot drie graden witter
Voor een snelle, on the go whitening kit, kan je de whitening pennen. Ze zijn zeer handig om overal waar je gaat voor een snelle behandeling. Het beste is om de instructies die bij deze of whitening kits te lezen, zodat u het beste uit hen te krijgen.
Slotte, het bleken van tanden kits die gels en tanden trays te gebruiken zijn erg populair. De gels worden gebruikt in combinatie met trays die passen over de tanden om de gel op zijn plaats te houden voor een bepaalde periode, zoals een uur of overnacht. Je kunt zelfs dit soort kit van uw cosmetische tandarts, met speciaal uitgeruste trays die zijn gevormd naar je eigen tanden. Dit zijn vaak het meest effectief kits omdat de gels sterkere ingrediënten kan bevatten. Als u gevoelige tanden, is het belangrijk dat je een kit die speciaal is ontworpen voor gevoelige tanden te selecteren. Het is leuk om te weten dat je veel verschillende opties als je wilt wittere tanden.