Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > De vele opties voor NYC Teeth Whitening

De vele opties voor NYC Teeth Whitening

 
Veel mensen geloven dat de beste manier om hun tanden witter te maken, moet in een apotheek of drogisterij hoek om te gaan en te kopen een van de over-the-counter-kits die beloven om je tanden witter te maken in een flits. Maar de waarheid is, die doe het zelf kits zal niet werken op elke vorm van de vlek, en worden de beste links voor die mensen die slechts lichte vlekken, dat is niet te wijten aan leeftijd of jaren van slechte gewoonten. De beste optie voor NYC het bleken van tanden procedures is om een ​​gekwalificeerde New York tandheelkunde kantoor dat gespecialiseerd is in de procedure te zoeken.
Hoe lang duurt het?


Er zijn vele opties om uit te kiezen bij het zoeken naar het bleken van tanden procedures in gekwalificeerd New York tandheelkunde kantoren. En het goede nieuws is dat een aantal van hen slechts één korte afspraak, die vaak tijdens je lunchpauze kan worden afgerond. Anderen nemen meer dan één bezoek, en u met uw tandarts moeten praten om te achterhalen welke methode het beste werkt voor jou.
Hier zijn de NYC bleken van tanden opties die je zult moeten kiezen.

BriteSmile

BriteSmile wordt beschouwd als een van de zachtste tanden bleken procedures rond, en veel mensen met gevoelige tanden kozen. Het maakt gebruik van een waterstofperoxide-gel die een zeer zorgvuldig gemengd chemische balans voor de beste whitening resultaten heeft. Het duurt drie twintig minuten toepassingen van de gel, waardoor het de perfecte procedure voor die mensen die in een haast.
Opalescentie Boost

Opalescence Boost is een procedure die komt ten zeerste aanbevolen vanwege zijn dikke whitening gel, die wordt beschouwd als een plus in tanden bleken procedures. De gel is een waterstofperoxideoplossing, maar deze heeft een verhoogd percentage van de chemische stof. Deze werkwijze gebruikt geen speciaal licht, dat velen, maar vertrouwt uitsluitend op de chemische stoffen in de gel. De gel bevat een speciaal gepatenteerde component die een mengsel van kaliumnitraat, die de gevoeligheid geassocieerd met de meeste procedures vermindert en fluoride die wordt gebruikt om holten voorkomen. U kunt uw tanden gebleekt in één bezoek bij het gebruik van deze procedure, maar het kan variëren van één tot twee uur.
Zoom!

Nieuw York Zoom! Whitening is een procedure die is bewezen dat je tanden zes tot acht keer witter te maken in slechts een bezoek aan de tandarts. Het proces is simplethe tandarts zal een gebitsbeschermer zetten rond je lippen en het tandvlees om je tanden bloot te leggen, en dan is een speciale gel op hen van toepassing langs het tandvlees. De gel werkt snel en zal jaren van verkleuring te verwijderen om u terug te geven een natuurlijk ogende witte glimlach.
Bij het overwegen van NYC het bleken van tanden opties, wil je de beste beslissing te maken, zodat je de mooie glimlach je lang voor. Een New York tandheelkunde kantoor dat gespecialiseerd is in de vele bleken van tanden opties is waarschijnlijk uw beste weddenschap. Of u nu kiest BriteSmile, Opalescence Boost of New York Zoom! Whitening, zul je lopen met van nature op zoek witte tanden, en waarschijnlijk een hele nieuwe houding.