Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Top 10 Dental Care Tips Richmond Bc Tandarts

Top 10 Dental Care Tips Richmond Bc Tandarts

 
Tandheelkundige zorg is niets om bang voor te zijn. Bezoeken aan de tandarts niet hoeft te worden gevreesd of pijnlijk. Mensen willen wittere tanden, maar iets verder dan een snelle borstel een paar keer per dag wordt beschouwd als betrokken of vervelend. Het vermijden van nood tandarts zorg door middel van preventie is eenvoudig en in slechts een paar minuten per dag kunt u wittere en gezondere tanden en tandvlees te krijgen. Zelfs gewoon basic tandheelkundige behandeling kan een groot verschil maken en op te slaan pijn, lijden en duizenden dollars. Om tijd en moeite te maximaliseren, hier is een lijst van de top tien belangrijkste dingen als onderdeel van uw reguliere tandheelkundige zorg regime op te nemen.
1.Een borstelen serieus. Poets minstens twee keer per dag met behulp van een fluoride tandpasta en goed naspoelen.
2. Gebruik de juiste apparatuur. Kies de juiste borstel voor uw tanden en tandvlees en houden borstels gespoeld en aan de lucht gedroogd tussen toepassingen. Elektronische of batterij aangedreven borstels kan helpen zorgen voor de juiste beweging voor kinderen of mensen met artritis of verwondingen.
3.Flossing tussen elke tand een keer per dag om te helpen stoppen met gaatjes, tandvleesontsteking en sterk verhogen van de algemene mondhygiëne door het bereiken van plaatsen een borstel niet kan.
4.See de tandarts. Tandheelkundige behandeling zou niet half zo pijnlijk zijn als mensen geloven dat het zijn als tandarts zorg werden opgenomen als onderdeel van een reguliere jaarlijkse regime.
5.Get reinigingen in tussen afspraken. Professionele schoonmaakbeurt met een hygiënist meerdere malen per jaar kan helpen elimineren veel kleine problemen die zich voordoen tussen de reguliere tandarts zorg afspraken.
6.Rinsing met een antibacteriële vloeistof tussen borstels en na de maaltijd. Het spoelen kan eten en vlekken te houden van zich te houden aan het tandoppervlak en tandvlees wordt ingediend.
7.Watch wat u en drankje te eten. Dark drankjes kunnen tanden vlekken, maar te veel suiker en taai, kunnen gummy voedingsmiddelen veroorzaken ook. Ofwel vermijden deze voedingsmiddelen of een borstel of spoel klaar om zodra je klaar bent te gebruiken.
8.Whiten thuis. Zelfs reguliere tandheelkundige behandeling of reiniging cant tred te houden met een dagelijkse koffie of wijn gewoonte. Een wekelijks of tweewekelijks whitening behandeling thuis kan verkleuring op afstand te houden.
9.Avoid tabak. Roken, kauwen en dompelen tabaksproducten verhoogt niet alleen de snelheid van tandbederf, tandverlies en bijdragen aan tandvleesaandoeningen, maar ook leiden tot mond en keel kanker.
10.Act snel. Op zoek naar tandarts zorg op bepaalde tekens kan helpen toekomstige problemen te minimaliseren. Pijnlijke of bloedend tandvlees, overdreven gevoelige tanden, tand lichte versoepeling, aanhoudende slechte adem of veranderingen in de tand uitlijning zijn slechts enkele kleine symptomen van wat zou kunnen zijn grotere problemen.
Tandheelkundige zorg is niets om bang voor als je aan Blundell Dental Clinic in Richmond voor Christus te zijn. Vind pijnloze tandarts behandeling met onze tandarts als je in de buurt bent van Vancouver, Steveston, Ladner en Tsawassen, British Columbia.