Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Arlington Cosmetische Tandheelkunde: Saving Smiles

Arlington Cosmetische Tandheelkunde: Saving Smiles

 
Your glimlach is een van uw belangrijkste persoonlijke bezittingen, omdat het de meest intieme inzicht in het volledige spectrum van emotie. Een enkele glimlach kan goed te maken, kan een vrienden geesten op te heffen of te arresteren een toekomstige liefhebbers hart. Maar met de ongelooflijke kracht uw glimlach geeft je als een sociaal wezen, komt het risico van het zelfbewustzijn en een laag zelfbeeld als u niet tevreden met de kwaliteit van uw tanden zijn. Niet alle van ons zijn geboren met perfect witte, gelijkmatige en symmetrische tanden, zegt de Arlington cosmetische tandarts. Maar dit doesnt moet u stopt met knipperen uw parelwitte tanden met trots en vertrouwen! Arlington cosmetische tandheelkunde biedt een heel scala aan behandelingen en herstellende procedures ontwikkeld om symmetrie te verbeteren, zelfs op gebreken en fleuren de glans van uw tanden. En het verschil is ongelooflijk. Patiënten verlaten het kantoor van Arlington cosmetische tandartsen met een merk nieuw leven omdat alle zelfbewustzijn ze vroeger voelden is vervangen door een zelfverzekerde, mooie en gezond uitziende glimlach.
Dus, wat zijn de verschillende procedures en behandelingen beschikbaar voor de gebarsten, versleten of afgestompt glimlach
behandelingen Aangeboden door Arlington Cosmetische Tandheelkunde:? Dental Bonding
het duurt slechts een enkele gebarsten, gechipt of verkleurd tand om uw publiek af te leiden van uw glimlach. Maar voor veel patiënten, esthetische problemen ga een beetje verder dan het hebben van een enkele ontsierd tand! Of één van uw tanden is uitgegroeid ongeluk afgestoken, of je geboren werd met grote verschillen tussen elk van uw tanden, kunnen Arlington cosmetische tandheelkunde professionals gebruik van binding te brengen in hun vorm, kleur en symmetrie te verbeteren. De procedure zelf omvat de toepassing van een duurzaam harsmateriaal (de kleur van tandglazuur) op het oppervlak van tanden. Later wordt uitgehard met een speciaal licht, waardoor het materiaal op zijn plaats binden. Dit maakt het Arlington cosmetische tandarts:
Zelfs de schijn van gekartelde, afgebroken of gebarsten tanden
Verminder grote ruimtes tussen de tanden
verbetering van de algehele het uiterlijk van de tanden
Bescherm versleten en gevoelige tanden van holtes
Behandelingen Aangeboden door Arlington Cosmetische Tandheelkunde: Porselein Caps /Kronen
Terwijl bonding het algemeen wordt gebruikt om het uiterlijk en de gezondheid van de tanden die moeten verbeteren kleine foutjes in hen, zoals scheuren, chips of breuken, zal Arlington cosmetische tandartsen gebruik van porselein caps of kronen tanden die aanzienlijke schade of verval hebben opgelopen te herstellen te maken. Wanneer een grote hoeveelheid van de tandstructuur verwijderd moet worden door verval of reeds verwijderd als gevolg van accidentele trauma, een keramische kroon heeft een geweldige esthetische en functionele oplossing. Voor mensen geboren met tanden die net Arent rode loper waardig (Tom Cruise is een uitstekend voorbeeld), kronen kan worden door Arlington cosmetische tandheelkunde professionals in staat om te voorzien van een geheel glimlach make-over!
Behandelingen Aangeboden door Arlington cosmetische Tandheelkunde: Teeth whitening
Teeth whitening of bleaching is misschien wel de eenvoudigste en minst dure van alle procedures die door de Arlington cosmetische tandarts. U hoeft niet een roker of drinken een overmatige hoeveelheid koffie, rode wijn of donkere frisdrank aan parelwitte tanden die Arent, nou, dat parelwitte te hebben! Sommige mensen worden geboren met een donkere, meer geel email. Een tanden whitening behandeling kan worden uitgevoerd door de Arlington cosmetische tandarts te fleuren en jaren til de kwaliteit van uw glimlach!