Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Great Tips om te helpen uw glimlach witter en Brighter

Great Tips om te helpen uw glimlach witter en Brighter

 
Het hebben van een mooie glimlach zal u meer vertrouwen te maken. Anderen zullen positief reageren op je geluk als je te laten zien aan de wereld. Toch, als uw tanden zijn niet zo wit als je wilt, kun je bang zijn om openlijk te lachen zijn. Lees dit artikel om te leren hoe je glimlach te zetten in degene die je altijd al van gedroomd.
Eet veel rauw voedsel om uw tanden gezond te houden. Dingen zoals verse groenten en fruit zijn een prachtige optie. Junk food hebben agenten dat holtes en vlek tanden. Eet niet deze als u wilt uw glimlach helder te houden. Als u een witte, gezonde glimlach wilt, niet voortdurend eten.
Wilt u glanzende witte tanden, moet je consequent zijn in je benadering van de behandeling zijn. Besteed aandacht niet alleen op de whitening producten die u gebruikt, maar ook om wat voedsel dat je eet en hoe vaak krijg je tandarts voor controle.
Om te voorkomen dat uw tanden verkleuren, moet u altijd gebruik maken van een rietje bij het drinken. Het stro minimaliseert de hoeveelheid tijd die vloeistoffen hebben contact met je tanden. Het stro stuurt de vloeistof in de richting van de achterkant van je mond, waardoor het communiceren met je tanden slechts minimaal.
Als u het bleken van uw tanden met behulp van een lade, moet de lade passen bij uw tanden. Als de lade niet goed zit in de mond, kan de whitening chemische invloed op het tandvlees, waardoor ze te irriteren. Als u problemen tandvlees problemen in verband met het product, te zien of het bedrijf een alternatief in uw maat.
Het is een goed idee om contact op met uw tandheelkundige professionals voordat u een whitening regime te starten. Als u een complex of uitgebreide tandheelkundige werk moeten worden gedaan in de komende maanden, kunt u uw tanden bleken procedure te vertragen totdat dit werk is voltooid.
Als u nog onbehandelde holten of gom ziekte, moet u uw tandarts voorafgaand aan het begin van een tanden-bleken regime. Je moet extra voorzorgsmaatregelen te nemen wanneer je je tanden witter te maken. Raadpleeg uw tandarts voordat u begint met het bleken van tanden programma om ervoor te zorgen dat het bleken van uw tanden is gezond en veilig is voor u.
Voor de snelste resultaten, zoek professionele whitening diensten. Dit vereist dat u uw tandarts meerdere keren bezoeken en uw resultaten moeten worden onmiddellijk. Tandartsen kunnen
gebruiken whitening technieken die effectiever zijn dan alles wat je kunt kopen bij een winkel zijn. Als u last heeft van pijn of irritatie met je tanden bleken programma, stop dan onmiddellijk. Whitening producten kan soms verhogen de gevoeligheid en ontstekingen veroorzaken. Als dit gebeurt, stoppen met het gebruik van de whitener onmiddellijk, en om uw tandarts te praten over een ander product dat geschikt is voor gevoelige tanden zou zijn.
Doe-het-zelf bleken van tanden technieken zijn niet 100% vrij van risico's . Een van de meest voorkomende fouten die mensen maken is het gebruik van te veel van een whitening product of het herhalen van de procedures te vaak. Hoe krachtiger de whitening-agent, hoe meer schade die zou kunnen voortvloeien. Alles wat je gewerkt om wittere tanden zal er een einde komen halen, en waarschijnlijk zal de schade onomkeerbaar zijn. Volg altijd de instructies op het etiket.
Als u last gevoeligheid van het gebruik van 2 uur strips, overwegen gebruik te maken van de strips die worden achtergelaten op 30 minuten. Je moet deze strips te gebruiken voor een paar weken, in plaats van een paar dagen, maar ze zijn veel gemakkelijker op je tandvlees.
Hebben witte tanden kan leiden u naar meer glimlachen en geluk. Nu dat je weet hoe je je tanden witter te maken en helderder je hebt een reden om te glimlachen! Het hebben van wittere tanden zal ook je zelfvertrouwen te vergroten bij het praten met anderen.