Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Parodontale aandoeningen En Treatments

Parodontale aandoeningen En Treatments

 
Periodontal ziekten zijn tandvlees infecties en infectie van het bot dat ondersteunt en rond de tanden. Vroeg stadium van de infectie heet gingivitis waarbij het tandvlees gezwollen en rood. De vergevorderd stadium van gingivitis vorm krijgt van een infectie parodontitis waarin het tandvlees weg kan trekken van de tand, kan het bot verloren en tanden kunnen los of zelfs uitvallen. Tandplak is de belangrijkste oorzaak van tandvleesontsteking in genetisch gevoelige individuen. Bacteriën in tandplak produceren toxines of vergiften, die het tandvlees irriteren. Deze ziekte beschadigt de tanden, tandvlees en kaakbeen van meer dan 80% van de Amerikanen naar leeftijd 45. Alleen een tandheelkundig zorgverlener kan het tandsteen verwijderen en te stoppen met de parodontale aandoeningen proces.
Dr. Irene Bokser, een tandarts in Queens is een specialist in parodontologie en Implant ology. Haar praktijk is gespecialiseerd in de conservatieve behandeling van tandvleesaandoeningen, met inbegrip van cosmetische ingrepen om esthetisch verbeteren van uw glimlach en tandheelkundige implantaten die een of meerdere ontbrekende tanden kan vervangen. Zij diagnosticeert en behandelt ook orale pathologie. Als u op zoek bent naar parodontologie Queens dan is zij degene te gaan. U kunt veel tandartsen in Queens vinden, maar om parodontale aandoeningen die u nodig hebt om een ​​deskundige te gaan in de tandheelkundige implantaten Queens genezen. Dr. Irene Bokser is zeker blinkt uit in haar praktijk.
Dr. Irene Bokser, bij haar Bayside, Queens NY Practice, biedt de volgende diensten:
Parodontale therapie
Scaling en wortel schaven (diepe reiniging)
Osseous chirurgie
parodontale plastic chirurgie
Implant therapie
Sinus vergroting
Extracties en ontwikkeling van de site (bottransplantaten)
blootstelling van beïnvloed tanden (voor orthodontie)
Behandeling van gevoelige tanden
Gummy glimlach correctie
Crown verlengen
Momenteel Dr. Irene Bokser is een begeleider in het New York Hospital van Queens en is een associate professor in de klinische in NYUCD, esthetiek afdeling. Ze is ook een co-president van Noord-Queens Study Club. Ze is lid van de ADA, AAP, AO en NESP sinds 2003. Dr. Bokser verzorgt lezingen om tandheelkundige studenten en bewoners.