Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Hoe Individuen kunnen gezond te blijven Met Preventieve Tandheelkunde Technieken

Hoe Individuen kunnen gezond te blijven Met Preventieve Tandheelkunde Technieken

 
Preventieve tandheelkunde is het beste wapen meeste mensen hebben tegen de pijnlijke en slopende tand en tandvleesaandoeningen. De tandheelkundige experts die werkzaam zijn in onze Coral Gables en Miami kantoren beseffen het belang van de diagnose van tandheelkundige problemen vroeg en maken gebruik van kanker screenings, mondelinge examens, tanden reinigen technieken en andere methoden om de diagnose en de behandeling van hun patiënten. Onze getrainde professionals zijn vertrouwd met de nieuwste behandelmethoden en hebben toegang tot bijgewerkte apparatuur om klanten te voorzien van de tandheelkundige dienst die ze nodig hebben.
Het belang van mondelinge toetsen
Tandartsen voeren routine mondelinge examens om eventuele onregelmatigheden mee en diagnosticeren voor de hand liggende problemen voordat ze ernstig te zetten. Onze mondverzorging professionals hebben toegang tot geavanceerde machines, met inbegrip van intra-orale camera's en digitale x-ray apparatuur om hen te helpen tand schade, holten, beïnvloed tanden, gingivitis en abnormale botgroei te identificeren. Restauratieve tandheelkunde, kaakchirurgie parodontale behandeling en wortelkanaalbehandeling therapie zijn slechts een paar van de behandeling opties beschikbaar voor onze bekwame personeel van deskundigen.
Professional Teeth Schoonmaak
Wanneer patiënten hebben hun tanden professioneel gereinigd, de tandarts verwijdert plak van het tandvlees en tanden om de tandvleesontsteking gingivitis te voorkomen. Tandheelkundige professionals adviseren hun patiënten komen twee keer per jaar voor een professionele reiniging sessie. Bewoners kunnen contact opnemen met onze tandheelkundige experts in Coral Gables en Miami om een ​​afspraak voor het schoonmaken te plannen.
Screening Kanker betekent Vroege Opsporing
Vroege opsporing van mondkanker verhoogt een patiënt positief resultaat met de behandeling, hoewel de ziekte de neiging om snel te verspreiden. Gekwalificeerde tandartsen gebruik van de nieuwste screening methoden om problemen in de vroegste stadia te identificeren. Iedereen die risico op mondkanker moet worden doorgelicht op vroege interventie waarborgen wanneer er een probleem is. Bel ons kantoor om een ​​kanker screening plannen voordat het te laat is.
Fluoride behandelingen tandbederf te voorkomen
Fluoride behandelingen kunnen helpen bij het voorkomen van tandbederf, vooral bij kinderen, terwijl hun tanden zijn nog in de ontwikkelingsfase. Wij bieden fluoride behandelingen voor het hele gezin. Volwassen patiënten met gevoelige tanden kunnen ook profiteren van fluoride behandelingen. Iedereen die behoefte heeft aan preventieve tandheelkunde diensten, met inbegrip van fluoride behandelingen, kan in onze kantoren in Coral Gables of Miami te komen voor een gratis overleg met onze tandheelkundige implantaten professionals.
Sealants Prevent Gaatjes
Onze tandartsen kan een kit toe te passen na fluoride behandelingen voor extra bescherming tegen gaatjes. Deze dunne bekleding van kunststof beschermt de achterste kiezen door hem plaque groeien in de spleten en scheuren op de kauwvlakken. U kunt meer informatie over kit en andere preventieve tandheelkunde procedures te leren door te bellen naar ons kantoor en spreken aan onze behulpzame vertegenwoordigers.
een afspraak voor Preventieve Dental Care Vandaag
Plan Als u een afspraak maken om een ​​tandarts te zien en wonen in of in de buurt Coral Gables of Miami, Florida, raden we u contact met ons op en maak vandaag nog een afspraak. Ons team van tandheelkundige professionals is gewijd aan het helpen u zorg voor uw tanden en het behoud van een goede mondgezondheid.