Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Laat je tanden ademen door je Charmant Smile

Laat je tanden ademen door je Charmant Smile

 
The meer rotte tanden zijn, hoe meer het pijn doet om ze te raken. Het trekken van tanden is het fenomeen van de verwijdering van rotte tand uit de mond. Tandextractie of tandextractie wordt wijd gebruikt om verschillende ziekten te genezen. Voor de komst van antibiotica in de markt is het verwijderen van een zieke tand beschouwd als de enige wijze van behandeling voor verscheidene medische aandoeningen.
Enkele voorkomende redenen die leiden tot extractie van tanden omvat chronische infectie in de tand, ernstige tandvleesontsteking, ter voorbereiding van een orthodontische behandeling, gebroken tanden, onvoldoende ruimte voor verstandskiezen, tanden of een slechte manifestatie, vreselijke vorm van fysieke marteling en vanwege de lage kosten in vergelijking met andere behandelingen. Bloeden algemeen volgt de extractie van tand voor de omgeving 24 uur.
Iedereen streeft naar een charmante glimlach waarvoor ze klaar zijn om verschillende kunstmatige methoden vast te stellen. Teeth Whitening is een dergelijke trend van het bleken van de tanden om de gele kleur van de tanden te verwijderen en voorziet u van een stralende glimlach. Het is niet nodig de dokter elke keer en maken een enorme kosten op bleken tand; het kan ook worden gedaan met behulp van zelfgemaakte behandelingen met appelzuur, pulp van aardbeien, bakpoeder en waterstofperoxide. In slechts 30 minuten kunt u zich te ontdoen van verkleurde tanden.
Veel tanden whitening producten door de tandartsen en de FDA (Food and Drug Administration) goedgekeurd zijn ook beschikbaar in de markt. Naast de voordelen, heeft bepaalde bijwerkingen 'zoals je brandwonden van de gel bleken kan krijgen, pijn als gevolg van gevoelige tanden en kan ook het risico van tongkanker. Raadpleeg een arts alvorens bleekwater op je tanden als geel gekleurde tanden reageert goed op de whitening in vergelijking met bruin gekleurde tanden. Afgezien van dit, kan het niet verbeteren van uw tanden als u witte vullingen geplaatst aan je tanden.
De ruimte binnen de wortel van de tand, die bestaat uit de pulpakamer wordt meestal aangeduid als wortelkanaal. Het verwijderen van de pulp wordt ook wel wortelkanaalbehandeling. De behandeling is nodig vanwege de pulp infectie. Het verval tast het glazuur waardoor bacteriën de pulp infecteren. Een andere reden voor wortelkanaalbehandeling is de schade aan de pulp door een trauma of gebroken tanden, die niet kan worden vastgesteld.
Sommige van de gemeenschappelijke tekenen en symptomen van wortelkanaalbehandeling zijn het pijn doet als je bijten op, gevoeligheid voor warme en koude gerechten producten en zwelling in de buurt van de tand. De tandarts eventueel verdooft het gebied tijdens de behandeling via verdovende gels en moderne injecties om te voorkomen dat u pijn voelt in het wortelkanaal. Voorzichtigheid is geboden wanneer de wortelkanaalbehandeling is uitgevoerd. Omdat de tand zwak en is er de mogelijkheid van breuk voorkomen kauwen uit die tand. Als je merkt dat een dergelijke klachten contact op met uw tandarts zo spoedig mogelijk.