Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Bring Your Smile terug met sedatie tandheelkunde

Bring Your Smile terug met sedatie tandheelkunde

 
Naar de tandarts kan angst aanzetten of zorgen voor veel mensen. Het idee van naalden prikken met behulp van uw nicotine tandvlees of zelfs de schrille lijken uit de tandheelkundige boor genoeg om te resulteren in angst zou kunnen zijn, houdt je tegen het maken van een geplande afspraak met de tandarts. Als het scenario bekend verschijnt, dan sedatie of slapen tandheelkunde is een grote weg te nemen. Je bent in staat om veel meer over tandheelkundige sedatie ontdekken door samen te praten met uw tandarts over de beschikbare alternatieven.

Over sedatie of slapen tandheelkunde

sedatie of slaap tandheelkunde is echt een methode van het houden van het individu kalm en ontspannen met behulp van sedativa hele tandheelkundige methoden. Deze sedativa kunnen omvatten tranquillizers, lachgas en geneesmiddelen tegen angst. Voordien was het heden met toedienen sedativa geweest met de intraveneuze of IV-methode, die is het inbrengen van het naar de bloedbaan schepen van ofwel de arm of hand. Aan de andere kant kan naalden meer angst in de richting van de patiënt tot gevolg hebben.

Wilt u voorkomen dat tandheelkundige werk met een of andere reden? Als dat het geval is, je bent niet alleen. Veel mensen vermijden tandheelkundige werk met een aantal redenen die angst voor ongemak omvatten. De meest voorkomende reden waarom mensen uitstellen tandheelkundige banen zijn te wijten aan tandheelkundige angst. Sedatie of slapen tandheelkunde zou de oplossing zijn voor u persoonlijk moet u onder deze categorie vallen.

Je emoties zijn begrijpelijk, maar stalling tandheelkundige zorg kan leiden tot zeer kleine en eenvoudige problemen zijn groot en de grote kwesties. U kunt eventueel ook sterven als je holte niet de juiste zorg op de juiste manier wordt genomen op tijd. Uw tandbederf kan rotten in de kaak en uiteindelijk infecteren de geest die zeer schadelijk kunnen zijn.

Sedatie of slaap tandheelkunde biedt u de keuze om het verkrijgen van uw tandheelkundige werk verricht door het toelaat u om uw tandheelkundige angsten zeker overwinnen. Zelfs methoden zoals wortel waterwegen zou kunnen zijn niet-pijnlijk. Bovendien sedatie of slapen tandheelkunde patiënten in staat stelt om meerdere tandheelkundige methoden te mengen in een paar bezoeken, de tijd en het beperken van de overlast niet verspillen.

Terwijl sedatie of slapen tandheelkunde is niet voor iedereen, is het misschien de oplossing die u zijn op zoek naar uzelf of een familielid. Sedatie of slapen tandheelkunde konden voldoen aan uw behoeften precies moet je vertonen de volgende:
o Dental Anxiety
o Gevoelige tanden
o moeite om Numb < br />
o Complex Dental Issues
o Dental Fears - Bezorgdheid over Needles
o korte tijd om tandheelkundige werk te volbrengen
o schrijnende Dental Encounters
o gebrek aan beheersing van Beweging

Patiënten met een hersenverlamming of de ziekte van Parkinson soms niet in staat zijn om hun acties te beheren. Dit kan vertragen deze patiënten verkrijgt de mondhygiëne zij nodig hebben. Sedatie of slapen tandheelkunde kunnen ontspannen iemand om ervoor te zorgen dat de onvrijwillige acties geen belemmering vormen voor tandheelkundige werk.

Als u ervoor kiest om te proberen sedatie of slapen tandheelkunde, moet je beseffen dat je een aantal vindt soorten sedatie. Ze variëren van volledig bewusteloos wat milde tandheelkundige kalmerend middel. Met al deze bedragen van de sedatie komt ook een bedrag van risico. Hoe groter je bent verdoofd hoe groter het potentieel van een complicatie. Je moet wat voor soort sedatie een tandarts gebruik en welke soort training die ze hebben te ontdekken voordat het bepalen van welke tandarts u moet gebruiken

Niveaus van Dental sedatie:.

The 4 tandheelkundige sedatie technieken in de bovenstaande lijst kan verschillende niveaus van sedatie bieden. Inbegrepen in deze zijn:

1. Anxiolyse
2. Bewuste Sedatie
3. Diepe sedatie
4. Bewusteloosheid

Veel mensen moeten voorkomen dat het gebruik sedatie of slapen tandheelkunde. Voor degenen die een medisch probleem dat geïrriteerd kan zijn met een kalmerend middel te hebben, dan moet u zeker het meest waarschijnlijk overwegen een alternatieve vorm aan uw tandheelkundige problemen op te lossen. U moet uw tandarts, ongeacht het soort aandoening of allergische reacties op geneesmiddelen vertellen voordat het regelen van sedatie. Verder wordt sedatie of slapen tandheelkunde in het algemeen beperkt tot patiënten die 18 jaar of ouder, echter veel tandartsen toevallig worden opgeleid om kinderen te behandelen. Je moet naar de tandarts te ontdekken met behulp van de juiste training aan uw behoeften.

Kortom, veel mensen hebben aversies om tandheelkundige werk. Sedatie of slapen tandheelkunde geeft deze mensen een keuze om de tandhygiëne zij nodig hebben krijgen zonder dat hun angst voor tandheelkundige werk te ondergaan. Je zou kunnen denken over deze optie moet je tandheelkundige werk, maar nog steeds de diensten van een tandarts vrezen.