Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Hoe Teeth Whitening gel kan Verlicht Your Teeth

Hoe Teeth Whitening gel kan Verlicht Your Teeth

 
Wanneer u een glimlach die verblindt wilt, geef het bleken van tanden gel een keer te proberen. Er zijn verschillende soorten tandenbleekwaters op de markt van vandaag en velen van hen zijn zeer betaalbaar. De meeste gels worden geleverd met een kit die een lade die gaat in je mond bevat. De lade zorgt ervoor dat de gel op je tanden. Zonder dat kan je speeksel de gel weg te wassen en dan je tanden zou niet zo wit als ze konden krijgen.
Meeste whitening gels zijn gemaakt van waterstofperoxide of carbamide peroxide. Dit zijn de chemische stoffen die de tanden witter te maken. De sterkte van de gel varieert met verschillende kits, maar een oplossing die ten minste 15% van deze bestanddelen bevat, is goed. Iets sterker kan uw tanden te gevoelig voor warme en koude gerechten of drankjes.
U kunt het bleken van tanden gel op bijna elke drogist kopen. Of u nu een kit, of een whitening tandpasta gel te kopen, zorg ervoor dat u de instructies zorgvuldig te lezen voordat u het product. Als bleekgel is te lang links op de tanden, kan het glazuur beschadigen en maak uw tanden erg gevoelig.
Een tandarts kan u ook voorzien van een whitening kit met gel of ze kunnen de whitening procedure goed te doen in het kantoor. De tandarts zal hetzelfde soort gel die je kunt kopen over de toonbank te gebruiken, maar misschien een paar tools om het proces op weg te helpen hebben. Soms is een licht wordt gebruikt voor het versnellen van de whitening proces. De tandarts zal ook overleg met u voor het eerst om de exacte kleur u wilt dat uw tanden te bepalen. Wanneer de tandarts kijkt naar je huidskleur, kan hij of zij bepalen welke kleur het beste zou kijken voor je tanden. Een tint die is te wit zou kunnen kijken onnatuurlijk, dus het is een goed idee om uw tandarts te luisteren wanneer hij of zij suggesties maakt.
Na uw tanden zijn gebleekt, zullen ze meestal blijven op die manier voor een aantal maanden. Vooral als je extra goede zorg van uw nieuwe witte tanden te nemen. Vermijd dranken die tanden zoals koffie en thee vlekken. Of poetsen direct na het drinken van hen. Als u merkt dat uw tanden een beetje van de gevoeligheid voor warme of koude dranken of voedsel, overweeg dan poetsen met tandpasta die speciaal is gemaakt voor gevoelige tanden.

Of u krijgt uw tanden gebleekt uit een tandarts of een doe het zelf bleken van tanden gel kit, bent u zeker blij zijn met de resultaten. U zult zich verheugen op glimlachend en het tonen van je parelwitte tanden.