Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Vaak voorkomende bijwerkingen van Teeth Whitening. Is het goed of slecht

Vaak voorkomende bijwerkingen van Teeth Whitening. Is het goed of slecht

 
? Wanneer het denken over het bleken van de tanden, net als iets anders, moet je precies wat de bijwerkingen zijn te overwegen. Zou het persoonlijk veilig voor u? Schadelijk kunnen worden bereikt voor je tanden? Welke problemen kunnen ontstaan ​​bij het bleken van de tanden? Net als elke andere chirurgische ingreep, moet u kennismaken met een arts of tandarts voordat u begint met het gebruik van een whitening product. Een paar van de bijwerkingen die kunnen worden gevonden met enige vorm van tanden whitening product zijn hieronder gemarkeerd.

Gevoeligheid en irritatie
Voor degenen die gevoelige tanden , je zou wat irritatie gedurende de whitening proces te lijden. De gel zal naar alle waarschijnlijkheid het creëren van een lichte tinteling in de tanden en het tandvlees nicotine. Uw tandarts zal ervoor zorgen dat de beveiliging van uw aangetast tandvlees, samen met andere weefsels in de gel. Maar voor mensen met extra gevoelige tanden, er misschien een ongemak. Of het dan ook van invloed op, vertel de tandarts professionist. Ze zullen een gel te gebruiken met lagere concentratie en kan aanbevelen te wachten om de tanden bleken te voltooien.

Over-witter en zal Uw Tanden Zet Brown!
Deze lijkt misschien vreemd, maar met behulp van een overmatige hoeveelheid carbamide peroxide gel kan echt zet de tanden bruin of geel. De reden hiervoor is de gel zeer schurend. De chemicaliën in het bleekmiddel te eten weg de vlekken, maar als je een overmatige hoeveelheid gel gebruiken, kan het eindigen weg bij het glazuur eten.
Hoe kun je veilig is met behulp van minimaal gel. Voor degenen die op gepaste wijze gedaan, zal uw tandarts de mogelijkheid om het bleekproces volgen en gebruik mindere concentratie indien nodig hebben. Als je doet het werk in uw eigen huis, volg product aandachtig en niet over bleekwater.

Pijn in de tanden of tandvlees
Soms
, u ziet ongemak na de procedure in een bepaalde tand. Dit is werkelijk geactiveerd door het bleekmiddel invoeren kader van de zenuwen in de tand. Het is echt een beetje pijnlijk, maar het is niets lastig te vallen met. zenuw uw tand zal groeien in een paar dagen en gaat ook het ongemak weg. Wanneer de klachten aanhouden of erger, is het misschien een ander ding te zijn en je moet uw tandarts te spreken.

Sensitivity binnen de tanden en het tandvlees nicotine om zowel koude als warme elementen is het meest waarschijnlijk de meest typische en de eerste waargenomen neveneffect van het witten van tanden. Vaker dan niet gebeurt alleen omdat het de eerste keer gebruiken van een bleekbehandeling en mond niet gewend is cafeïne. In principe zou dit neveneffect misschien erger moet u bleken te vaak of te lang, maar het veranderen van je routine en nooit omgaan met zo vaak nodig deze te verlagen een inkeping of twee.

The eenvoudigste methode om de voordelige resultaten van tanden bleken te verhogen en tegelijkertijd de resultaten die niet zo uitstekend naar alle waarschijnlijkheid het gebruik van onder aan de tanden bleken kits maken deze te gebruiken mildere formules geleidelijk witter de tanden. Ze worden gebruikt net lang genoeg om het effect dat u wilt verkrijgen. Mocht u surfen op het product kritieken van deze kits u in staat om te ontdekken wie van hen de beste resultaten te geven en wie van hen de minste gevallen van ongewenste ongewenste effecten bezitten om ervoor te zorgen dat u in staat om het juiste pakket voor u persoonlijk te selecteren zijn, zijn. Veel van deze kits zijn echt goed betaalbaar, maar niet ieder van hen geeft u net zo veel whitening effect als een professionele behandeling wil. Nadat u de procedure hebt voltooid, kunt u uw resultaten te behouden langer met behulp van een whitening tandpasta, omdat deze tandpasta u in staat om nieuwe vlekken in je tanden te voorkomen.