Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Haal de juiste behandeling van parodontitis Van Dr. Irene Bokser Specialist Tandarts In Queens Ny

Haal de juiste behandeling van parodontitis Van Dr. Irene Bokser Specialist Tandarts In Queens Ny

 
Het maakt niet uit wat uw leeftijd, moet je rekening mee moet houden van uw tanden en mond. Als u een sterke tanden dan kunt u gemakkelijk eten goede voeding eten zonder pijn. U kunt erop vertrouwen glimlachend en praten met anderen alleen als je mond gezond te doen.
Als je tanden dan vallen dat betekent dat je een ernstige tandvleesontsteking (soms parodontale of tandvlees ziekten) zijn infecties van het tandvlees, die geleidelijk vernietig de steun van uw natuurlijke tanden. Dus als je onder de greep van zulke ernstige tandvleesaandoeningen en op zoek naar de specialist periodontics koninginnen, tandarts in queens en tandheelkundige implantaten queens NY dan moet u contact opnemen met dr Irene Bokser.
Dr. Irene Bokser is een specialist in parodontologie en Implant ology. Ze is in eigen praktijk sinds 2003 en heeft een praktijk in Bayside, parodontologie Queens en in Astoria, Queens tandheelkundige implantaten. Volgens haar tandplaque is de primaire oorzaak van tandvleesaandoeningen bekend als parodontitis bij genetisch gevoelige individuen, die in feite een kleverige film van bacteriën op tanden. Bacteriën in tandplak produceren toxines of vergiften, die het tandvlees irriteren. Zij kunnen ervoor zorgen dat ze naar rood, zwellen en gemakkelijk bloeden. Indien irritatie wordt verlengd, het tandvlees los van de tanden, waardoor pockets (plaatsen) te vormen. Plaque kan ook verharden tot een ruwe, poreuze substantie bekend als calculus (of tandsteen). Dit kan zowel boven als onder het tandvlees. Zoals parodontale aandoeningen vooruitgang, het ondersteunen van tandvlees en bot dat de tanden op zijn plaats houdt verslechteren.
Indien niet behandeld wordt, leidt dit tot verlies van tanden. Maar laat je niet voor de gek houden. Met periodontale ziekte, bloeding, roodheid en zwelling niet aanwezig te zijn. Verder wordt pijn gewoonlijk niet geassocieerd met parodontitis. Deze ziekte beschadigt de tanden, tandvlees en kaakbot van meer dan 80% van de Amerikanen leeftijd 45
Het probleem is dat totdat het vrij streng, de persoon vaak geen symptomen. Helaas, de schade aan de ondersteunende structuren van de tanden is onomkeerbaar. Het goede nieuws is dat als tandvleesontsteking wordt gevangen in de tijd, kan de progressie worden stopgezet en verbeterd, en dat is de sleutel.
Om tandvleesontsteking stoppen vordert, contact opnemen met dr Irene Bokser tandarts in koninginnen kunnen parodontale adviseren therapie, of diepe reiniging. Dit krijgt ontdoen van de bacteriën in de zak en zorgt voor de nodige voorwaarden voor genezing.
Momenteel Dr. Irene Bokser is een begeleider in het New York Hospital van Queens en is een associate professor in de klinische in NYUCD, esthetiek afdeling. Haar praktijk is gespecialiseerd in de conservatieve behandeling van tandvleesaandoeningen parodontologie koninginnen, met inbegrip van cosmetische ingrepen om esthetisch verbeteren van uw glimlach en tandheelkundige implantaten koninginnen die één of meerdere ontbrekende tanden te vervangen.
Dr. Irene Bokser, bij haar Bayside, Queens NY Practice, biedt de volgende diensten:
Parodontale therapie
Scaling en wortel schaven (diepe reiniging)
Osseous chirurgie
parodontale plastische chirurgie
Implant therapie
Sinus vergroting
Extracties en ontwikkeling van de site (bottransplantaten)
blootstelling van beïnvloed tanden (voor orthodontie)
Behandeling van gevoelige tanden
gummy smile correctie
Crown verlenging