Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Hoe uw tanden whitening kan verbeteren Your Self Confidence

Hoe uw tanden whitening kan verbeteren Your Self Confidence

 
Yellow uitziende tanden kan zeker in de weg van uw zelfvertrouwen. Het kan je bang om te lachen of zelfs praten met iemand te maken. Als uw tanden zijn belemmeren je relaties met mensen, overweeg dan het bleken van tanden. Er zijn verschillende manieren om je tanden wit op zoek opnieuw. Sommige mensen gaan naar de tandarts om hun tanden gebleekt, anderen kopen over de toonbank gels en tandpasta. Er is zelfs kauwgom die beweert om je tanden witter te maken. Het maakt niet uit welke methode je ook kiest, krijgt wittere tanden zal verbeteren hoe je je voelt over jezelf en je glimlach.
Bij de beslissing over welk type van tanden bleken methode die je moet gebruiken, overweeg dan hoeveel je wilt uitgeven om witte tanden te krijgen. Als je een paar honderd dollar, kunt u kijken naar het krijgen van uw tanden bleken uit een cosmetische tandarts. De tandarts kan u helpen een tint die natuurlijk nog merkbaar witter zal zien te kiezen. Soms zal de tandarts op maat gemaakte trays en gels gebruiken om je tanden te krijgen de exacte kleur die je maar wilt. Terwijl het krijgen van uw tanden gebleekt van een professional is zeer effectief, het is ook vrij duur. Als je wilt om je tanden witter te maken en u bent op een budget, kunt u overwegen gebruik te maken over de toonbank whitening kits. Teeth whitening kits zijn te vinden in bijna elke drogist. Ze zijn uitgerust met een lade die je vullen met een peroxide gel en de lade gaat in je mond en de gel zit op je tanden gaan werken om hen te verlichten. Als u besluit om een ​​te gebruiken over de toonbank whitening kit, kies er een die een peroxide percentage van ten minste 15% heeft. U kunt ook wat tandpasta die speciaal is gemaakt voor gevoelige tanden te schaffen. Dit komt omdat nadat u de whitening kit gebruikt, kan uw tanden gevoelig voor warme en koude gerechten en drankjes worden. Dit is slechts tijdelijk en met behulp van de gevoelige tanden tandpasta zal helpen een geweldige deal.
Als u kiest voor een tandarts uw tanden witter, een afspraak maken voor een consult. Hij of zij zal in overleg met u over de prijs, methoden, bijwerkingen, en dan zal u helpen kiezen van de juiste tint voor uw tanden. Ze kunnen zelfs geven u een speciale tandpasta of mondwater om te helpen met de tanden gevoeligheid kunnen optreden.
Nadat u uw tanden gebleekt, houd ze op hun best met behulp van een whitening tandpasta dagelijks. Vermijd ook het nuttigen van te veel dranken die je tanden kan vlekken zoals koffie, thee of cola. Als je kunt, dragen een tandenborstel mee te poetsen na het eten en te drinken. Volg deze tips om je tanden wit het hele jaar door te houden.