Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Tips voor een juiste Tanden poetsen en General Oral Care

Tips voor een juiste Tanden poetsen en General Oral Care

 
U heeft verteld sinds je een klein kind - poets je tanden twee keer per dag - en terwijl je toch bezig bent, vergeet niet te flossen. Misschien door nu heb je dat proces gezet op de automatische, maar familie tandheelkundige dienstverleners hebben een aantal strategieën voor een effectieve tanden poetsen op alle leeftijden.
Maar eerst, waarom zijn goed poetsen en algemene mondhygiëne zo belangrijk , afgezien van het hebben van een schone, frisse proeverij mond voor uw schat? Hier zijn een paar meer motivators:
& bull; Voorkomen gingivitis, een inflammatoire aandoening van het tandvlees, wat kan leiden tot verlies van tanden en infectie. Indien onbehandeld, kan tandvleesinfecties zelfs leiden tot hart-en vaatziekten
& bull.; Elimineer plaque, dat is een borg van bacteriën op het oppervlak van de tanden
& bull.; Voorkom holtes.
Misschien wel de twee belangrijkste minuten van de dag zijn de minuten doorgebracht het borstelen van uw parelwitte tanden. Dat klopt - een goede borstelen vereist twee minuten, twee keer per dag. Kinderen worden vaak geadviseerd om tweemaal te zingen Gelukkige Verjaardag of om elektrische tandenborstels die muziek af te spelen te gebruiken. Zingen uw favoriete rock anthem of met behulp van een timer kan werken voor uw volwassen zelf. Veel elektrische tandenborstels hebben ingebouwde elektronische timers
Dus, de positie van uw tandenborstel in een hoek van 45 graden en licht. (Geen agressieve schrobben nodig - de waarheid is, overmatige druk kan uw tandvlees beschadigen) borstel je voorste en achterste tanden, voor en achter, met speciale zorg op de moeilijk bereikbare plaatsen. Als uw mond is gastheer voor elke bruggen of kronen, wilt u misschien uw poetsen aan te passen aan de juiste zorg te dragen voor hen.
Een grote afwerking verzorgen gewoonte is om je tong poetsen met je tandenborstel of een specialiteit tongschraper. Dit zeker verfrist je mond, maar helpt ook om vegen extra bacteriën en voedselresten. En in de woorden van velen een nacht tijd infomercial - "Maar wacht, er is meer!"
Hoe meer wordt flossen aan wat krijgen de tandenborstel mist. Scheur over 18 inch van deze speciale tape en loop een drie-inch gedeelte rond beide wijsvingers. Nu, opnieuw, voorzichtig, plaatst u deze tussen elke tand en maak je een weg door je hele mond. Zorg ervoor dat beide kanten van al uw tanden flossed.
uw tandenborstel moet enigszins zacht zijn en een relatief klein hoofd om u te helpen alle hoeken en gaten van je mond te bereiken. Een elektrische tandenborstel vaak maakt het veel eenvoudiger om de klus goed gedaan, vooral voor mensen met een handigheid problemen of mensen die meestal hun tanden poetsen te hard.
Zoals voor tandpasta, is er een overvloed aan keuzes, inclusief speciale formuleringen voor whitening, gevoelige tanden, of behandeling voor de vroege gingivitis. Uw keuze wordt het best bepaald door een discussie met uw tandarts of mondhygiënist. tandheelkundige advertenties van
Vandaag zijn doorspekt met modewoorden zoals cosmetische tandheelkunde, sedatie tandheelkunde en slaap tandheelkunde, en het is goed om te weten dat deze diensten beschikbaar zijn, mogelijk van je familie tandarts. Hier is een ander - doe-het-zelf tandheelkunde. De enige tools die u nodig hebt zijn je trouwe tandenborstel en uw fantasie floss.