Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Tepe Interdental Brush Voor Smart Oral Healthcare

Tepe Interdental Brush Voor Smart Oral Healthcare

 
Teeth zijn een van de belangrijkste aspecten van de fysieke verschijning voor mensen om te beslissen over je persoonlijkheid. Een slechte tanden staat met gebrandschilderd gele coating of slechte adem zeker vermindert aantal mensen om dichter bij jou. Een van de andere kant stralend witte tanden en frisse adem helpt je om anderen te vertrouwen veroveren met slechts een glimlach. De reden achter ongezonde tandheelkundige voorwaarden is bacteriën die zich in het kader van de geaccumuleerde voedsel deeltjes. Dergelijke deeltjes blijven afgeleerd in de mond, zelfs na de normale tandenpoetsen. Dit komt omdat ze heel veilig ruimte interdentale lacunes, waar normaal tandenborstel niet kan bereiken hebben gevonden. Dergelijke voedsel deeltjes omzet in tandplak en kunnen tandvleesaandoeningen en holtes veroorzaken, samen met andere tandheelkundige problemen, zoals zwelling tandvlees, slechte adem, Tarter en gevoelige tanden op een langere termijn. Te onderhouden stralend witte tanden en gezond tandvlees, uw gewone tandenborstel is gewoon niet genoeg als het er niet in slaagt om schoon te maken piepkleine openingen tussen de tanden waar je tandplak en voedselresten normaal kan vinden. Het vereist regelmatig gebruik van Tepe interdentale borstel schoon te maken die moeilijk te bereiken deel. Voor een betere reiniging van dergelijke gaten, Tepe interdentale borstels zijn verkrijgbaar in verschillende maten.
Bacteriële groei in de mond is verantwoordelijk voor de meeste van de tanden problemen. Dergelijke bacteriën consumeren suiker en zetmeel uit de voedings- en releases schadelijke zuren die tandoppervlak beschadigen en creëren holtes. Het is het begin van de meeste orale ziekten. De sever aandoening kan leiden tot pijnlijke situatie en zelfs verlies van tanden ook. Het creëert ook hyper tanden gevoeligheid tegen een aantal warme en koude gerechten. Dergelijke tandheelkundige voorwaarden kan eenvoudig worden voorkomen met het regelmatig gebruik van interdentale borstels.
Tepe Borstels zijn echter niet de enige keuze die mensen kunnen hebben om hun gaten te reinigen tussen de tanden. Flossen is een andere populaire optie die mensen kunnen gebruiken om hun tanden schoon te maken. Maar flossen is beetje moeilijk om elke keer dat je iets te eten te doen en het kan ook je tandvlees bloeden als ze niet goed gedaan. Voor kinderen is het raadzaam om niet alleen flossen onder toezicht en het zou niet effectief in het geval van bredere openingen interdentale dan normaal. Dit is waar het gebruik van Tepe interdentale borstels zijn meer wenselijk en effectief te vergelijken met flossen. Het kan altijd en overal worden gedaan zonder veel moeite en kan snel worden gedaan om de resterende voedsel deeltjes uit de gaten te verwijderen. U kunt altijd gebruiken om uw tanden schoon te maken na wat eten. Dit rager is ook bekend als interproximale borstels of proxy-borstels. Het is slim ontworpen met kleine schuine haren en unieke handvat configuratie om u een betere grip te geven. Tepe tandenborstel werkt ook effectief rond bruggen, implantaten en orthodontische apparatuur. Het reinigt kleine ruimte rond beugels. Verscheidenheid van verschillende maten en driehoekige haren vorm is speciaal aangepast aan de natuurlijke anatomie van de hiaten.
Tepe interdentale borstel verkrijgbaar in verschillende formaten vanaf 0,4 mm, 0,45 mm, 0,5 mm, 0,6 mm, 0,7 mm, 0,8 mm, 1,1 mm en 1,3 mm. het is heel natuurlijk dat men kan meer dan één grootte van Tepe interdentale ragers nodig heeft om schoon te maken verschillende openingen tussen de tanden. Het gebruik van dergelijke borstel kan je een frisse adem en gezonde tanden met een probleem gratis orale voorwaarde voor een langere periode van tijd te geven.