Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Vergeet niet om Borstel Uw Oral Plaque uit de weg

Vergeet niet om Borstel Uw Oral Plaque uit de weg

 
Veel van ons denken dat het de taak van de tandarts om gelijke tred te houden parelwitte's klanten. Bijna net zo veel als die waar kan zijn, om de waarheid te vertellen, dit is in feite de last van elk afzonderlijk persoon om zijn eigen tandheelkundige gezondheid in eerste instantie gericht voordat u naar uw tandarts.
Een enorme hoeveelheid mensen willen om zichzelf te vinden bezitten Julia Roberts 'luxe glimlach. Het is absoluut niet echt niet makkelijk om dat soort glimlach te bereiken. Dus als je de juiste persoonlijke hygiëne handhaven en daarnaast regelmatig te zien uw tandarts, je bent op weg voor het verwerven van je eigen filmster-achtige glimlach.
Meest voorkomende strategieën voor het hebben van een gezonde en goed evenwichtige gebit voor de komende jaren zijn meestal gecentreerd rond poetsen en flossen de eigen tanden. Een groot aantal van de tanden en de mond problemen wordt gevraagd of gewoon veroorzaakt door holte enducing plaque, een icky bedekking van bacteriën, voedsel stukken evenals andere organische stoffen die vaak vormt op de buitenkant van uw parelwitte's.


U zou moeten onthouden om uw tanden minstens twee keer per dag poetsen. Misschien is de belangrijkste periode om grondig te reinigen de eigen tanden is eigenlijk voorafgaand aan het gaan tot slapen 's nachts gezien het feit dat tijdens de slaap, onze eigen creatie van spit vermindert, waardoor de tanden meer vatbaar zijn voor de aanval van bacteriële zuren maakt. Het is ook op geen enkele manier aanbevolen voor u om grondig te reinigen boven en buiten driemaal daags dat het zorgt ervoor dat de werkelijke tandvlees om daadwerkelijk uiteindelijk afnemen. Wanneer het borstelen van de eigen tanden, zorg ervoor dat niet de werkelijke slagen overdreven moeilijk vooral te maken omdat het vaak zal bijdragen tot de werkelijke tandvlees om daadwerkelijk achteruitgaan of zelfs bloeden.
Borstelen te streng zal schade toebrengen aan de werkelijke gietlepel, die eveneens kunnen hebben eenzelfde verslechtering van de tanden en tandvlees ook. Je moet niet te snel als je merkt dat je het schoonmaken van uw eigen tanden. Een paar korte minuten gaat worden van de zeer aan te bevelen voor u persoonlijk zijn voor de juiste voedingsmiddelen en orale plaque build-up op je tanden te verwijderen.
Als je niet vertrouwd bent met uw tandenborstel rechts nu, er is absoluut geen excuus om iemand niet alleen om het item te dumpen en krijgen een volledig nieuwe. Als je acuut gevoelige tanden en tandvlees, zou een goede tandenborstel gecombineerd met gladde en zachte haren eventueel uitstekend voor de meeste people.On de andere kant, wanneer heb je echt sterker tanden, kon je medium te gebruiken of misschien harde borstelharen aan scrub je parelwitte tanden effectiever. Het is ook bemoedigend dat u ijverig vervanging van uw tandenborstel om de twee tot drie maanden. Als het erg moeilijk voor u om tabs op de dagen en maanden te houden, is het mogelijk om te kiezen voor het ophalen van een tandenborstel die wordt geleverd met een soort van kleur of tint indicator die je kon zien dat je wilt tand van een persoon te vervangen borstel.
Aangezien de meeste advertenties tand beweren, alleen borstelen is niet echt voldoende om de mond gebied naast de tanden verzekeren echt 100% vlekkeloos. Oprecht genoeg, zul je nooit verklaren dat je uiteindelijk zal eindigen bezitten ongelooflijk schoon parelwitte's door simpelweg alleen borstelen. Als u wilt dat de gezondheid in aanvulling op de kwaliteit van de glimlach, evenals mond naar het volgende niveau te brengen, je dan kan kiezen om te leren om echt te flossen degenen tanden. Personen die flossen de 1e keer vinden het misschien gewoon een beetje raar en moeilijk om te doen. En toch, met veel praktijk, flossen zal een verrassend eenvoudige inspanning te worden. Tandarts floss helpt u volop op het wegwerken van voedselresten vastzitten in uw glimlach, waar tandenborstels kan gewoon niet aanraken.
Op dit punt heb je al geborsteld en flossed, dat is eigenlijk een fantastisch begin. Er is een extra fase die u moet nemen om uw tandheelkundige zorg te voltooien ..
De werkelijke bacterie zijn niet alleen aanwezig in de parelwitte's ze zijn tegelijkertijd opgenomen in de tong en onze eigen "wangen" binnen uw mond. Borstelen zich waarschijnlijk niet zal toestaan ​​om 100% grondig te reinigen adem te realiseren. Je moet de tong schoon te maken en ook in de mond wangen naast.
Dit kan worden bereikt door alleen maar het kopen van een tong reiniger. Er is veel tandenborstels vandaag die toevallig hebben geïntegreerd tong evenals wang reinigingsmiddelen. Ze zijn een beetje extra hoog geprijsd in vergelijking met de elementaire tandenborstels, maar je bent het extra geld waard.