Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Verlichten Jaw-tmj-hoofdpijn Pain Met Een Nite Guard

Verlichten Jaw-tmj-hoofdpijn Pain Met Een Nite Guard

 
Wat was ooit een stabiele beet is nu aan het veranderen als gevolg van ontbrekende tanden. U kunt moeilijk kauwen en meer voorkomt tandbederf ervaren. In de situatie waarin een tand of meerdere tanden verliest, kan TMJ problemen veroorzaken. Wanneer TMJ problemen voordoen dan kunt u hoofdpijn en andere vormen van ongemak ontwikkelen. Om de kans op problemen te minimaliseren, moet je ontbrekende tanden onmiddellijk worden vervangen. Indien problemen reeds is ingesteld, dan is het belangrijk om de behandeling voor TMJ complicaties.
Wat is Temporomandibulair (TMJ) Disorder?
De kaakgewricht zijn de punten waar de onderkaak bevestigd aan de schedel, en behoren tot de meest complexe gewrichten in het menselijk lichaam. Als je kaak klikt of knalt, kan dit een teken zijn van TMJ stoornis. Gezamenlijke radio- is een van de meest bekende tekenen van TMJ aandoeningen. TMJ symptomen zijn onder meer: ​​
* klikken en /of moeilijkheden bij het openen en sluiten van uw mond
* Frequent hoofdpijn
* Nek en /of pijn in de schouder
* Gevoelige tanden als er geen gebitsproblemen kunnen worden gevonden
* Jaw pijn of stijve kaak bij het kauwen, bijten, eten of gapen
* Oorpijn zonder een infectie
Tussen de vijf en tien procent van de Amerikanen lijden aan TMJ symptomen die enige vorm van behandeling vereisen .
Stressed Out? Uw tandarts kan u vertellen
Heeft u te veel dingen op je 'to-do' lijst en niet genoeg tijd om het te doen? Het is belangrijk om een ​​diep adem te halen en kalm te blijven bij het uitvoeren van stressvolle taken. Volgens de Academie voor Algemeen Tandheelkunde, wanneer een situatie veroorzaakt stress, veel mensen slijpen of balde hun tanden, die uiteindelijk kan leiden tot kaakgewricht stoornis.
Wanneer je ervaart veel stressvolle situaties, kunt u verschijnselen vertonen zoals aangescherpt kaakspieren zonder het te beseffen. Over korte tijdsperioden, deze gewoonte is niet schadelijk, maar langere tijd zal blijken problematisch. Langdurige slijpen of klemmen van tanden terwijl benadrukt kunnen pijn van de kaak veroorzaken, evenals gedeeltelijke of volledige blokkering van de kaak. Daarnaast kunt u tentoon te klikken in de kaak gebied, oorpijn die niet worden veroorzaakt door infecties en pijn rondom uw tempels.
Behandeling met Nite Guard
Aangezien uw tanden, kaak gewrichten en spieren zijn alle betrokken behandeling voor TMD zal variëren. Meestal zal de behandeling verschillende fasen nodig. Het eerste doel van de behandeling is de spierspasmen en pijn alsmede normale bereik van beweging van de onderkaak vast. Vervolgens zal uw tandarts te werken aan de manier waarop je tanden in elkaar passen door middel van een tijdelijke inrichting bekend als een orthese of spalk die wordt gedragen over de tanden, tot de beet is gestabiliseerd te corrigeren.
Met Nite Guard, je kan opluchting voor kaakpijn en hoofdpijn veroorzaakt door kaakgewricht stoornis te vinden. Dit apparaat wordt op maat gemaakt om unieke hap ieders passen, en werkt door het activeren van een zenuw reflex dat spierspanning vermindert en houdt uw rug tanden raken tijdens de slaap. Als de spanning van klemmen wordt onderdrukt, migraine, tand schade en andere symptomen zijn verminderd. Andere typen tandheelkundige bewakers zijn ook effectief voor het verminderen kaakpijn en hoofdpijn. Uw tandarts zal u helpen de beste orale apparaat te bepalen voor uw specifieke behoeften en uw beste resultaat.
Aan het eind van de dag, als je kaak pijn doet of je hoofd is nog steeds beukende, kunt u in het tentoonstellen TMJ symptomen. Praat met uw arts en bel uw Wauwatosa tandarts om ervoor te zorgen dat er geen ernstig probleem als je pijn blijft voor meerdere dagen.