Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Voor Teeth Whitening Santa Barbara Tandartsen bieden vele Options

Voor Teeth Whitening Santa Barbara Tandartsen bieden vele Options

 
When uw gebit ziet er geweldig uit je natuurlijk meer wilt lachen, en het vertrouwen dat u profiteren van een goed uitziende glimlach reikt in alle gebieden van je leven. Of je moe van tanden gekleurd door nicotine en koffie zijn, maken zich op voor belangrijke sollicitatiegesprekken, of zijn een huwelijksgift of bruidegom-to-be, kan wittere tanden vertrouwen een grote stimulans. Er zijn vele soorten van tanden bleken beschikbaar en uw Santa Barbara tandarts kan u helpen te bepalen welke methode het beste is voor uw behoeften en de huidige toestand van uw tanden. Zelfs als je diep verkleurde tanden, kan uw tanden veel helderder worden gemaakt.
Zoom! Teeth Whitening
Zoom! is een in-office whitening systeem dat je tanden kan maximaal acht tinten witter in slechts een uur. Deze procedure kan worden aangepast door uw tandarts voor maximaal comfort. Dat betekent dat zelfs als je een gevoelige tanden kunt u effectieve whitening krijgen, terwijl de bescherming van het glazuur op je tanden. Eerste uw tandarts dekt uw tandvlees voor bescherming, en past vervolgens de merkgebonden Zoom! gel, die wordt geactiveerd met een speciaal ontworpen licht. Zodra de gel wordt geactiveerd door licht, vlekken worden gebroken en verwijderd. Deze methode is geweldig voor de drukke persoon die behoefte heeft aan te merken, snelle resultaten.
Day White Teeth Whitening
Day White is een take-home whitening systeem dat op maat gegoten trays gebruikt te houden whitening formule tegen uw tanden. Dag White helpt ook de wederopbouw van het tandglazuur en vermindert de gevoeligheid van de tanden ook. The Day White-systeem is ideaal voor patiënten die niet willen slapen terwijl het dragen van whitening trays, of voor degenen die de neiging hebben om hun tanden klemmen 's nachts. Versleten twee keer per dag een half uur, Dag White verheldert effectief uw glimlach verschillende tinten, en met de juiste zorg zal uw tanden helder blijven voor een lange tijd.
Night White Teeth Whitening

nachts White is vergelijkbaar met het Day White behalve indien de individuele lepels worden gedragen gedurende de nacht. Mensen die gebruik maken van de Nacht Witte zeggen dat ze snel resultaten te krijgen. Na slechts een paar dagen, tanden witter merkbaar, en de gebruikte in de Nacht Witte systeem producten zullen niet je tanden gevoelig zoals sommige over-the-counter whitening systemen. Santa Barbara tandartsen bieden whitening opties voor iedereen, met een scala aan prijzen, zodat u vriendelijk om uw budget kan zijn, terwijl het ophelderen van uw glimlach. Of het nu voor een speciale gelegenheid of gewoon omdat je wilt wittere tanden, als het gaat om het bleken van tanden Santa Barbara bewoners hebben veel mogelijkheden.
Toen bleken is not Enough
Er zijn een aantal soorten vlekken die moeilijk te verwijderen zijn, zelfs met diepe bleken. Zo kunnen vlekken binnen tanden veroorzaakt door bepaalde antibiotica moeilijk of onmogelijk zijn traditioneel bleken. Echter, kunnen veneers die tanden wit worden en ook dingen zoals kleine chips te herstellen en in kleine spleten tussen de tanden te vullen. Praat met uw Santa Barbara tandarts over uw tandheelkundige zorgen. U zult merken dat hij of zij heeft veel technieken beschikbaar om zelfs ingewikkelde cosmetische tandheelkundige problemen aan te pakken. Er is geen reden waarom je dat glanzende, stralende lach je altijd al wilde hebben.