Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Wat voor soort tandpasta moet ik gebruiken

Wat voor soort tandpasta moet ik gebruiken

 
Een regelmatig schema aan de tand pasta gangpad kan overweldigend zijn. Er zijn eigenlijk zo talrijk opties die je kon gewoon mogelijk in de war te zijn over wat tandpasta u moet gebruiken.
Verschillende soorten tandpasta elkaar gemeen hebben
Tandpasta's belangrijkste doel is ruwe middelen die te ontdoen van etenswaren en bacteriën uit de tanden te bieden. Calciumcarbonaat kan de meest typische schurende ingrediënt in tandpasta, hoewel sommige merken ook diverse componenten kunnen gebruiken in de plaats.
Veel tandpasta's bevatten smaakstoffen. Een aantal merken toegevoegd saccharine (glucose) te tandpasta smaak veel beter. Toegankelijk smaken verschillen uitgebreid en omvatten mint (meest voorkomende), kaneel, citrus en zelfs bubblegum. Tandpasta is ook verkrijgbaar met uit toegevoegde smaakstoffen of met natuurlijke aroma's voor mensen die behoefte hebben aan kunstmatige toevoegingen te voorkomen.
Reinigingsmiddelen worden toegevoegd aan vele merken tandpasta te reinigen schuim te creëren. Natriumlaurylsulfaat is een soort detergent gevonden in tandpasta.
Fluoride wordt in de meeste tandpasta te zetten. Het is een stof die tandbederf voorkomen door het creëren van tandglazuur sterker en biedt mineralen om delen van tanden die zijn begonnen met het verval.
Tandpasta moet dik genoeg om te verspreiden op uw tandenborstel te krijgen en moet vochtig worden gehouden in de buis.
Tandpasta voor gevoelige tanden
Als je door tand ernstige pijn bij het eten of drinken problemen die warm of koud bent, wilt u misschien een tandpasta geformuleerd voor de gevoelige parelwitte tanden. Deze vorm van tandpasta bestaat uit stoffen die het niveau van de gevoeligheid van de respectieve parelwitte tanden te verminderen.
Sommige mensen zijn gevoelig voor aften in hun mond. Natriumlaurylsulfaat kan een oorzaak van dergelijke wonden zijn; om dit te voorkomen, vinden tandpasta die vrij is van deze gemeenschappelijke additief.
Tandsteen controle tandpasta
Plaque zal de laag van bacteriën op en tussen uw tanden die je gewoon verwijderen door poetsen en flossen . Als het niet wordt verwijderd, het verhardt en krijgt tandsteen. Tandpasta met extra stoffen zoals zinkcitraat en triclosan kan voorkomen tandsteen.
Whitening Tandpasta
Als je tanden zijn gekleurd, wilt u misschien proberen een whitening tandpasta. Deze vormen van speciaal-geformuleerde pasta's bevatten extra schuurmiddelen en chemische stoffen die zich binden aan vlekken in staat zijn om ze uit te schakelen.
Speciaal-Flavored tandpasta
Als youre het bezit van problemen krijgen de kinderen om tandenborstel regelmatig, kan een op smaak gebrachte tandpasta te helpen. Tandpasta's die bestemd zijn voor kinderen zijn onder andere smaken zoals bubblegum, fruit punch en druiven.
Volwassenen kunnen ook een aantal van de bijzondere smaken op de markt te genieten. In plaats van de typische munt, zul je tandpasta op smaak zoals kaneel, citrus en ook kruiden te vinden.
Hoe om te beslissen over de juiste tandpasta
eerste
, vraag dan uw eigen tandarts professional voor eventuele aanbevelingen. Uw eigen tand arts weet over uw specifieke tandheelkundige wensen en kunnen u inspireren om een ​​bepaald type van tandpasta gebruiken.
Normaal, zolang je pick-tandpasta die door de ADA (American Dental Association) heeft goedgekeurd , cant u een fout maakt.