Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Uw mond is het Venster aan de gezondheid van uw Body

Uw mond is het Venster aan de gezondheid van uw Body

 
Did je weet dat de gezondheid van uw tanden en tandvlees direct betrekking hebben op de gezondheid van je hart? Onderzoek toont aan dat meer dan 90 procent van systemische ziekten, waaronder hartziekte, orale symptomen. Een pijnlijke of pijnlijke kaak kan duiden op een naderende hartaanval of hart-en vaatziekten, waardoor tweejaarlijkse bezoeken aan de tandarts een belangrijke investering in de mondelinge en de algehele gezondheid.
Regelmatige bezoeken aan uw Wrigleyville tandarts zijn van cruciaal belang voor patiënten met een voorgeschiedenis van hart-en vaatziekten te controleren op tekenen van orale pijn, infectie of ontsteking. Communicatie met uw tandarts is de sleutel in de juiste diagnose en behandeling van alle ziekten, met name hart-en vaatziekten, omdat hoe langer het onbehandeld gaat, hoe groter het risico op een hartaanval is.
Tekenen van tandvleesaandoeningen
Gum ziekte wordt veroorzaakt door plaque build-up en treft naar schatting 80 procent van de Amerikaanse volwassenen. Studies hebben aangetoond dat degenen die tandvleesontsteking zijn op een hoger risico op een hartaanval. Als bacteriën in de geïnfecteerde tandvlees verjagen, kunnen ze in de bloedbaan, hechten aan arteriële plaque en kunnen stolselvorming verhogen. Stolsels kan de bloedtoevoer naar het hart te verlagen, waardoor de kans op een hartaanval en het verhogen van uw bloeddruk
tekenen van tandvleesaandoeningen zijn onder meer:.
* Slechte adem dat gewonnen 't ga weg
* rood of gezwollen tandvlees
* Tender of bloedend tandvlees
* Pijnlijke kauwen
* Losse tanden
* Gevoelige tanden
* terugtrekkend tandvlees of langer te zien zijn tanden
Elk van deze tekenen kan de erkenning dat er een ernstig probleem, dat door een tandarts onmiddellijk moeten worden gecontroleerd. Hou je mond gezond. Gum ziekte moet altijd serieus worden genomen, want het is een gevaarlijke infectie. Omdat tandvleesaandoeningen kunnen vaak vertonen weinig of helemaal geen symptomen, is het belangrijk te kijken naar het tandvlees dat rood en geïrriteerd zijn of gemakkelijk bloeden.
Tandvleesaandoeningen Links naar hartziekte

Je mond is een pad naar het lichaam. Bacteriën aanwezig in geïnfecteerde tandvlees losraken en bewegen door het lichaam. Dezelfde bacteriën die tandvleesontsteking en die ervoor zorgen dat irriteren uw tandvlees kan reizen naar uw slagaders. Geïnfecteerde tandvlees bloeden, waardoor het makkelijker voor bacteriën om uw bloedbaan in te voeren. Als de bacteriën verdreven worden kunnen ze door middel van bezuinigingen of zweren in de mond in te voeren en kunnen reizen naar andere delen van het lichaam via je bloedbaan.
Als bacteriën de slagaders te bereiken, kunnen ze irriteren op dezelfde manier dat ze irriteren tandvlees. Dit kan arteriële plaque veroorzaken ophopen, wat kan leiden tot aderverkalking en verminderde of geblokkeerde bloedtoevoer. Gecompromitteerde bloedtoevoer naar het hart kan leiden tot een hartaanval en arteriële plaque kan losraken en reizen naar andere delen van het lichaam.
Ga naar Lincoln Park tandarts als u vertonen geen tekenen of symptomen van tandvleesaandoeningen. Het is van vitaal belang voor de behandeling en diagnose vroeg ontvangen. Gom ziekte kan worden voorkomen en behandeld met de raadpleging van uw tandarts. Houd uw glimlach gezond en jezelf te beschermen tegen tandvleesontsteking en hart-en vaatziekten.