Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Teeth whitening behandeling van een gereputeerde Cleveland Tandarts

Teeth whitening behandeling van een gereputeerde Cleveland Tandarts

 
mond en tanden van een persoon staan ​​centraal in uiterlijk. Het eerste ding dat veel mensen is de glimlach van een persoon, en we gebruiken onze mond om te communiceren. Voor veel culturen, scheve of gele tanden zijn vrij algemeen. Maar in de Verenigde Staten, rechte, witte tanden worden steeds meer gezien als normaal. Als mensen niet worden geboren met perfecte tanden, kunnen ze krijgen door middel van een verscheidenheid van procedures en producten. Vanwege de kracht van de media in het land, zoals films en tv-programma's, is dit ideaal van perfecte tanden begonnen met idealen over de hele wereld te veranderen over gezonde en aantrekkelijke tanden. Zijn de perfect rechte, witte tanden die worden verondersteld normaal in de Verenigde Staten iets dat andere landen ook te kopiëren voordat u zijn? Of zijn onvolmaakt tanden in orde? Orthodontie, of braces, maakt scheve tanden recht. Beugels lang duren om tanden te verbeteren - meestal twee jaar minimaal - en ze zijn duur. Ze zijn heel gebruikelijk in de Verenigde Staten en in toenemende mate in veel plaatsen in de wereld. Voor het verkrijgen van de beste tanden bleken behandeling kiezen voor de beste Cleveland tandarts.

Steunen kan het vertrouwen van mensen in hun glimlach en het hele gezicht te verbeteren. Maar er zijn praktische redenen van hygiëne voor bretels, ook. Scheve tanden maken kauwen moeilijker. Omdat kauwen is de eerste stap van het eten en de spijsvertering, tanden hebben om hun werk goed te doen. Scheve tanden kunnen ook moeilijker te poetsen zijn. Dit kan leiden tot gaatjes. Een andere veel voorkomende procedure is tandheelkundige bleken, ook wel bekend als het bleken van tanden. Als een tandarts geeft een patiënt een tanden whitening behandeling, kunnen de resultaten van een of meer jaren duren. Maar andere typen bleken worden verkocht in drogisterijen, supermarkten, waardoor ze geschikter maakt. Echter, de resultaten niet zo lang.

Omdat whitening behandelingen zijn steeds meer betaalbaar en gemakkelijk te krijgen, hebben ze zeer populair geworden. Als mensen hun tanden gebleekt om de vier tot zes maanden kan hebben, zal dit hen meer onzorgvuldig over de zorg voor hun tanden? Is er een reden om goede zorg van de tanden te nemen door middel van een dagelijkse routine van poetsen en flossen? Terwijl de vraag naar het bleken van tanden is zeer hoog, moet tandartsen degenen zijn om te adviseren welke optie is ideaal. Sommige mensen hebben een zeer gevoelige tanden. Thuisgebruik tanden whitening producten kunnen bijwerkingen hebben. Ze geringe reductie tandglazuur sterkte en, als gevolg, kunnen tanden nog gevoeliger worden. Tanden kunnen ook worden overbleached (bekend onder tandartsen als "over-witte tanden"). Echter, deze risico's zijn klein. Voor nu, het bleken van tanden lijken een procedure die populair blijft en vertrouwde alleen als de persoon kiest de gecertificeerde en geregistreerde Cleveland Tandarts voor ADA goedgekeurd vereniging.